29 Mayıs İstanbul'un Fethi'nde toplu taşımalar ücretsiz olacak mı, İETT, metrobüs, metro, Marmaray bedava mı?

29 Mayıs İstanbul'un Fethi'nde toplu taşımalar ücretsiz olacak mı, İETT, metrobüs, metro, Marmaray bedava mı?
İstanbul'da önümüzdeki hafta 29 Mayıs İstanbul'un Fethi olması dolayısıyla milyonlarca kişi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağını merak ediyor.

İstanbul için oldukça önemli olan ve bu yıl 571. yıl dönümü gerçekleşecek İstanbul'un Fethi'nde coşku dolu kutlamalar yapılacak. Megakentin birçok noktasında konser ve etkinliklerin düzenlenmesi planlanırken milyonlarca İstanbullu da sabah ise ya da okula gitmeden önce toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağını sorgulamaya başladı.

Buna göre 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü İstanbul'da toplu taşıma araçları bedava mı? İETT otobüs, metrobüs, metro, tramvay, finiküler ve Marmaray gibi toplu taşıma araçları ücretsiz olacak mı? İETT ya da İBB tarafından açıklama yapıldı mı? İşte yanıtı...

5874ef3d67b0a90e888dba41.webp

İstanbul'un Fethi'nde toplu taşımalar ücretsiz mi?


Bu yıl 571. yıl dönümü olan ve İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun simgesi İstanbul'un Fethi'nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafndan yapılan açıklamada; "29 Mayıs’ta kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine, İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak." ifadeleri yer aldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.