8-9 Haziran 2024 İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak? MGM'den ne gibi uyarılar yapıldı

8-9 Haziran 2024 İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak? MGM'den ne gibi uyarılar yapıldı
İstanbul'da hafta sonuna girmeye yaklaşmamızla birlikte dışarıda güzel havanın tadını çıkaracaklar için hafta sonu hava durumu verileri açıklandı.

İstanbul'da yaşayan ya da hafta sonu megakente gelecek olan turistler havanın son durumunu merak ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından hafta sonu hava durumu verileri paylaşıldı. Buna göre İstanbul'da hafta sonu 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde hava nasıl olacak? Sıcaklık megakentte hafta sonu kaç dereceye yükselecek? Termometreler 8 Haziran 2024 Cumartesi ve 9 Haziran 2024 Pazar günü kaç dereceyi görecek? İstanbul'da hafta sonu yağmur bekleniyor mu? İşte MGM tarafından açıklanan güncel hava durumu verileri...


İstanbul 8 Haziran 2024 Cumartesi hava durumu

İstanbul'da 8 Haziran 2024 Cumartesi günü hava açık ve güneşli olacak. Son derece sıcak ve rüzgarlı bir Cumartesi günü olması tahmin ediliyor.

Megakentte gündüz en yüksek sıcaklık 29, gece ise 19 derece ölçülecek. Rüzgar ise saatte 15 ila 30 km hıza çıkacak. Nem oranı ise yüzde 55 olarak ölçülecek.


İstanbul 9 Haziran 2024 Pazar hava durumu

İstanbul'da 9 Haziran 2024 Pazar günü hava bulutlu ve rüzgarlı olacak. Güneş öğle saatlerinde etkisini hissettirmeyi sürdürecek.

Sıcaklık gündüz 30 derece, gece ise 19 derece olarak ölçülecek. Rüzgar saatte 30 km hıza çıkacak. Nem oranı yüzde 55 olurken, megakentte yağmur beklentisi bulunmuyor.

ist.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.