7 Haziran 2024 Bursa hava durumu, yarından itibaren yağmur geliyor!

7 Haziran 2024 Bursa hava durumu, yarından itibaren yağmur geliyor!
Bursa'da 7 Haziran 2024 Cuma günü saatlik hava durumu verileri açıklandı. Buna göre Bursa'ya Cuma günü sağanak yağış geliyor.

Bursa'da günlerdir sıcaktan kavrulan vatandaşlara sevindiren haber MGM'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından açıklanan hava durumu tahminlerine göre sıcaklıklar birkaç derece düşecek ve 7 Haziran Cuma günü Bursa'da yağış bekleniyor. Peki Bursa'nın hangi ilçelerinde yağmur görülecek? Sağanak yağış kaç saat etkili olacak? Hava sıcaklığı kaç dereceye inecek? İşte saatlik hava durumu verileri...


Bursa'ya sağanak yağış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından açıklanan Bursa hava durumuna göre 7 Haziran 2024 Cuma günü gök gürültülü sağanak yağış geliyor. Sabah saatlerinde bulutlu olması beklenen Bursa'da belli saatlerde bulutlar yerini gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışa bırakacak.

Yağmur öğleden sonra saat 13:00'te başlayacak ve saat 15:00'e kadar devam edecek. Sonrasında ise güneş tekrar yüzünü gösterecek.

Sıcaklık en yüksek 29, en düşük ise 21 derece olması bekleniyor. Bursa'da hava öğleden sonra rüzgarlı esecek. Saatte rüzgarın 30 km hıza çıkması öngörülüyor.

3.jpg

4.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.