Tesla CEO’su Elon Musk’ın kafes dövüşüne davet ettiği Mark Zuckerberg’den beklenmedik yanıt geldi!

Tesla CEO’su Elon Musk’ın kafes dövüşüne davet ettiği Mark Zuckerberg’den beklenmedik yanıt geldi!
Teknoloji dünyasının milyarder ismi, Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, bir diğer milyarder isim olan, Facebook’un kurucusu ve Meta’nın sahibi Mark Zuckerberg’i kafes dövüşüne davet etti!

Teknoloji dünyasının milyarder ismi Elon Musk, özellikle sosyal medya paylaşımlarıyla tüm dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, kişisel serveti ile şu anda dünyanın en zengin insanı konumunda bulunuyor. Her paylaşımı ayrı bir olay olan Elon Musk, son olarak Facebook’un kurucusu bir diğer milyarder isim Mark Zuckerberg’e yaptığı çağrı ile dikkatleri çekti.

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk Twitter’da yaptığı bir paylaşımda, “I’m up for a cage match if he is lol” ifadelerini dile getirerek, Meta şirketinin CEO’su Zuckerberg ile kafes dövüşüne hazır olduğunu belirtti. Her ne kadar Elon Musk’ın bu söyleminin şaka olduğu düşünülse de Mark Zuckerberg'den Elon Musk’ın bu talebine sürpriz bir yanıt geldi. İşte detaylar…

VLADİMİR PUTİN’E DE MEYDAN OKUMUŞTU

Sosyal medyada daha önce yaptığı birçok paylaşımla dikkat çeken Elon Musk, hatırlanacağı üzere bir dönem Ukrayna konusunda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e meydan okuyarak gündeme gelmişti. Musk bu meydan okumasında Putin’i teke tek kavgaya çağırmıştı. Bu dikkat çeken meydan okumanın ardından Musk, bu kez de Meta CEO’su Mark Zuckerberg ile kafes dövüşü yapmak istediğini belirtti. Musk, bu kez talebine yanıt da aldı.

“JU JİTSU YAPTIĞINI DUYDUM”

Son olarak Twitter platformunu da satın alan Elon Musk’ın bu paylaşımı, Meta’nın Twitter’a rakip olabilecek Threads isimli bir platforma yönelik yatırım yapacağı söylentilerinin gündeme gelmesiyle ortaya çıktı. Elon Musk, bu söylentiler sonrasında, bu platformun hayata geçmesi halinde dünyanın başka hiçbir seçenek kalmadan Mark Zuckerberg’in kontrolü altına gireceğini belirtti. Bir Twitter kullanıcısı da Elon Musk’a, “Dikkatli olsan iyi olur Elon, ju jitsu yaptığını duydum” sözlerini dile getirdi.

ZUCKERBERG’DEN YANIT GELDİ

Elon Musk, Twitter kullanıcısının bu sözlerinin ardından Zuckerberg ile kafes dövüşüne hazır olduğunu dile getirdi. Yanıtı merakla beklenen Meta CEO’su Zuckerberg ise Elon Musk’a verdiği yanıtta “Konum gönder” ifadelerini dile getirdi. Şimdi iki milyarder ismin kafes dövüşü konusunda ne kadar ileri gideceği merakla bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.