MHP'li Olcay Kılavuz'dan yurt dışına kaçtığı iddialarına tehditli yanıt: 'Zamanı geldiğinde hesaplaşacağız'

MHP'li Olcay Kılavuz'dan yurt dışına kaçtığı iddialarına tehditli yanıt: 'Zamanı geldiğinde hesaplaşacağız'
Gazeteci Fatma Karaağaç, Sinan Ateş soruşturmasında ismi geçen Olcay Kılavuz'a yurt dışına kaçtığı iddialarını sorduğunu ancak " Yalanlarınızı sürdürmeye devam edin. Zamanı geldiğinde hesaplaşacağız" şeklinde yanıt aldığını paylaştı.

Gazeteci Fatma Karaağaç, Ankara'da sokak ortasında öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili iddialarda adı geçen eski MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ile olan görüşmesinde Kılavuz'un kendisini tehdit ettiğini paylaştı.

Suikasttan sonra tetikçi Eray Özyağcı’yı Ankara’dan İstan­bul’a taşıyan aracın Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın kullanımında olduğu ortaya çıkmış ve MHP'li üst düzey isimlerden de art arda konuya dair tepkiler gelmişti.

Sinan Ateş suikastinde oklar MHP'ye çevrilirken geçtiğimiz günlerde de soruşturmada ismi geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Danışmanı ve eski Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un danışmanlık görevine son verildiği iddia edilmişti.

Tartışmalar sürerken gazeteci Fatma Karaağaç, Olcay Kılavuz’un yurt dışına çıktığı iddialarına karşı kendisini aradığını söyledi. Ancak iddiayı soran Karaağaç, Kılavuz'un tehdidiyle karşı karşıya kaldı. Karaağaç'ın paylaşımına göre Kılavuz kendisine ‘Siz sabah akşam yalan haber yapan bir kanalsınız sizden biraz önce (KRT’den) biri daha aradı yüzüne kapattım. Yalanlarınızı sürdürmeye devam edin böyle devam edin. Zamanı geldiğinde hesaplaşacağız’ dediğini yazdı.

Kendisini iddiayı teyit etmek için aradığını dile getiren Karaağaç, Kılavuz'un "Bildiğiniz gibi haber yapmaya devam edin" şeklinde konuştuğunu aktardı.

Karaağaç, sosyal medya platformu X’teki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Az önce Olcay Kılavuz ile telefonda görüştüm. Öncelikle kendimi tanıttım. Ve “yurt dışana çıktığınız iddia ediliyor doğru mu?” diye sordum. Olcay Kılavuz ‘Siz sabah akşam yalan haber yapan bir kanalsınız sizden biraz önce (KRT’den) biri daha aradı yüzüne kapattım. Yalanlarınızı sürdürmeye devam edin böyle devam edin. Zamanı geldiğinde hesaplaşacağız’ dedi. Ben kendisini iddiayı teyit etmek için aradığımı söylesem de bildiğiniz gibi haber yapmaya devam edin dedi.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.