Nagehan Alçı'dan olay yaratacak açıklamalar: Rasim'i elimde bıçakla bekledim

Nagehan Alçı'dan olay yaratacak açıklamalar: Rasim'i elimde bıçakla bekledim
Gazeteci Nagehan Alçı katıldığı bir programda eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile yaşanan boşanmanın ardından şiddet iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2010'da nikah masasına oturan ve 13 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde şiddet iddialarıyla gündeme gelmişti. Nagehan Alçı aylar öncesinde boşandığı eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla şiddet gördüğünü iddia etmişti. Kütahyalı ise eski eşi Nagehan Alçı'nın o paylaşımlarına daha önceden Alçı'nın boşandıkları günün sonrasında "Anlaşmalı olarak evliliğimizi bitirdik" notunu düştüğü tweti alıntılamasıyla şiddet iddialarını yalanlamıştı.

Nagehan Alçı, gazeteci Nevşin Mengü'nün programına katılarak sosyal medyada günlerdir konuşulan şiddet iddialarının üzerine ilk kez konuştu. Mengü'nün sorularını yanıtlayan Alçı, eski eşiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaparak herkesi şaşırttı.


Alçı: Eve polis çağırdım

Gazeteci Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile evlilikleri süresince şiddete maruz kaldığını iddia ederek, fiziksel şiddete maruz kaldığı için evlerine polis çağırdığını dile getirdi. Alçı o anları "Yaşadıklarımı sineye çektiğim için kendime çok kızıyorum. Fiziksel şiddete maruz kaldım ve eve bir keresinde polis çağırmak zorunda kaldım." dedi.

screenshot-112-ycbg.webp

"Rasim'in öfkesi dinmediği için elimde bıçakla bekledim"

Nagehan Alçı açıklamalarının devamında eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan şiddet gördüğünü iddia ederek "O kısır döngüye girdiğinizde insanın sesi çıkmaz hale geliyor. Rasim'in öfkesi dinmediği için salonda kaç gece elimde bıçakla bekledim" dedi.


"Tüm paramı Rasim alıyordu"

Alçı iddialarında; eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya işsiz kaldığı dönemde "kendisinin baktığını" ve elindeki tüm parayı "Sen anlamazsın" diyerek elinden aldığını ifade etti.

Nagehan Alçı o açıklamalarında; "Rasim tarafından ben, "para cahili" ilan edilmiştim. O işsiz kaldığı dönemde kimse yüzüne bile bakmazken ben onun için herkesi aradım. Ben bunları yaparken birde elimden paramı alıyordu. Ben bu yaşananları anneme bile anlatmadım" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.