Rasim Ozan Kütahyalı'dan eski eşi Nagehan Alçı'nın "şiddet" iddialarına manidar gönderme!

Rasim Ozan Kütahyalı'dan eski eşi Nagehan Alçı'nın "şiddet" iddialarına manidar gönderme!
Nagehan Alçı, geçtiğimiz yıl boşandığı eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan şiddet gördüğünü açıklaması üzerine Kütahyalı'dan açıklama gecikmedi.

Gazeteci Nagehan Alçı, bugün sabah saatlerinde sosyal medya hesabı X üzerinden boşandığı eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan şiddet gördüğünü iddia etmişti. Alçı, yaptığı 11 twetlik seri paylaşımın ardından gözler Rasim Ozan Kütahyalı'ya çevrildi. İddiaların hedefi eski eşten şiddet paylaşımlarına yönelik açıklama gecikmedi.


Rasim Ozan Kütahyalı'dan Nagehan Alçı'ya manidar paylaşım

Televizyon programcısı ve spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, eski eşi Nagehan Alçı'nın şiddet iddialarına yönelik sosyal medya hesabı üzerinden manidar bir paylaşım yaptı. Kütahyalı, anlaşmalı olarak boşandığı Nagehan Alçı'dan geçtiğimiz yıl Mayıs ayında boşandıkları süreçte mahkemeden uzlaşmalı olarak evliliklerini bitirdiklerine dair yaptığı sosyal medya paylaşımını yeniden alıntıladı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın bu hareketi, Nagehan Alçı tarafından bu sabah paylaşılan iddialara yanıt vermiş oldu.

negehan-alci-eski-esi-rasim-ozan-kutahyalidan-siddet-gordugunu-acikladi-1718350944-8606.webp

Boşanma sürecinde ne olmuştu?

2010 yılında evlenen Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı, 13 yıllık evliliklerini Mayıs 2023'te sonlandırmıştı. Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı adliye koridorundan çıktıktan sonra anlaşmalı olarak boşandıklarını ifade etmişti.

Nagehan Alçı daha sonrasında sosyal medya hesabı X üzerinden boşanmalarına ilişkin açıklama yapmıştı. Ünlü çiftin evliliklerinden dünyaya gelen ikiz kızları bulunuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.