Millet Partisi’nin İBB adayı açıklandı! Hasan Hüsnü Güner kimdir?

Millet Partisi’nin İBB adayı açıklandı! Hasan Hüsnü Güner kimdir?
Hasan Hüsnü Güner, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Millet Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için partinin belirlediği adayı açıkladı. Genel başkan Cuma Nacar’ın İstanbul ziyareti sırasında duyurulan isim; eğitimci kimliği, genç yaşı ve dikkat çeken projeleriyle Hasan Hüsnü Güner oldu.

Millet Partisi İBB adayı Hasan Hüsnü Güner kimdir?

1986 Tekirdağ doğumlu olan ve Bakırköy’de yaşayan Hasan Güner, eğitim alanındaki uzmanlığı ve genç enerjisiyle öne çıkıyor.

Millet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak atanmasıyla ilgili olarak Güner, partisinin iddialı bir kadro hareketiyle yola çıktığını belirtti.

Hasan Güner; ‘Türkiye’nin temel sosyal, siyasal, moral, teknolojik ve ekonomik problemlerini, bunların fert hayatına yansıyan sıkıntılarını tarihsel bir süreç içinde değerlendiriyor ve anıyoruz. Dünya kuvvet dengesini iki asra yakın bir zamandan beri kökten değiştiren tarihsel değişim, Türk toplumundan milli varlığını koruyup geliştirecek beşeri ve medeni sentezi talep etmektedir. Aksi halde, Türk toplumu milli ve manevi kimliğinden kayıplar vere bir etnografik kalıntı haline gelebilir. Bu kaybın kontrolsüz artışı sürerse, hiçbir tedbirin fayda vermeyeceği bir âna sürüklenebiliriz. Tarihsel ve medeni süreci, Türk insanı ve Türk milletinin varoluş ve geleceğini teminat altına alan bir gelişme süreci haline çevirmedikçe, ne ferdi ve ne de milli varoluşumuzun sağlıklı ortamını tesis edemeyiz. Ve gelişme çabalarımız istenen sonucu vermez. Özetle bir milli varoluş problemi ile karşı karşıya bulunduğumuz açıktır. Aynı açıklık içinde tüm temel sosyal, kültürel, ekonomik problemlerimizin başarılı çözümünü bir medeniyet sentezi başarısında görüyoruz’ dedi.

Hasan Hüsnü GÜNER, alanında uzman bilim insanlarıyla birlikte hazırladıkları projeleri yakın zamanda bir basın lansmanı ile kamuoyuna açıklayacaklarını ifade etti. Bu projelerin İstanbul’un sosyal, ekonomik ve kültürel alanlardaki ihtiyaçlarına yönelik çözümler içereceği vurgulandı.

Hasan Hüsnü Güner sosyal medya hesabı

Millet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüsnü GÜNER’in sosyal medya hesabı: https://www.instagram.com/hasanguner.ist/

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum