MHP'de 3 ilçe başkanlığı kapatıldı, başdanışman disipline sevk edildi

MHP'de 3 ilçe başkanlığı kapatıldı, başdanışman disipline sevk edildi
MHP'nin Adana'daki Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatıldı. Aynı zamanda Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü de görevinden alınarak disiplin kuruluna sevk edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıklarının yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle kapatıldığını duyurdu.

Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün de başdanışmanlık görevinden alındığını açıklayan Yalçın, Sözlü'nün disiplin kuruluna sevk edildiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yalçın, şunları kaydetti:

"Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.