Market raflarında bu kez Kılıçdaroğlu etiketleri yer aldı

Market raflarında bu kez Kılıçdaroğlu etiketleri yer aldı
'Erdoğan sayesinde' yazılı etiketlerin ardından bu kez de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun olduğu 'Sana söz bu fiyatlar düşecek' yazılı etiketler yapıştırılmaya başlandı.

Market raflarına yerleştirdiği 'Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde' etiketleriyle gündemde yer bulan tasarımcı Mahir Akkoyun, 'cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

Seçimlerin yaklaşması beraberinde ülkede yer alan sorunların farklı bir şekilde nasıl dile getirileceği oldu. Bu yaklaşımla hareket eden Akkoyun’un yaptığı tasarımlar gündem yarattı.

Hayat pahalılığını gündeme getirmek amacıyla yapılan etiketler bu sefer de Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olduğu “Sana söz bu fiyatlar düşecek” yazılı etiketlerin yer almasıyla devam etti.

Sosyal medya kullanıcıları etiketlerin yer aldığı görselleri hesaplarında paylaştı.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üzerinde fotoğraflarının bulunduğu çıkartmaların hazırlanarak dağıtıldığı, bu çıkartmaların bazı marketlere ve halkın yoğun bulunduğu yerlere yapıştırıldığı tespit edildi. Çıkartmaları tasarladığı belirlenen Mahir Akkoyun, gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çıkan karar sonrasında adliyeden ayrılan Murat Akkoyun, basın mensuplarına açıklama yaparak “Rahatsız etmeye devam edeceğim” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.