İYİ Parti'nin kurucu isimlerinden Ahmet Ersagun Yücel, partiden istifa etti

İYİ Parti'nin kurucu isimlerinden Ahmet Ersagun Yücel, partiden istifa etti
İYİ Parti'nin kurucu isimlerinden olan Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti'nin Kurucu Genel Başkan Yardımcısı olan ve ayrıca İstanbul Milletvekili olarak görev yapan Ahmet Ersagun Yücel, sosyla medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini açıkladı. Yücel, sözlerinin sonunda eski Genel Başkan Meral Akşener ve mevcut Genel Başkan Musavat Dervişoğlu'na teşekkürlerini ileterek istifa haberini duyurdu.

ersagun-yucel.webp

Yücel'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında; "Kurucu liderimiz Sayın Meral Akşener hanımefendinin daveti üzerine katıldığım, kurulmasında ve gelişmesinde emeklerimiz olan ve Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili olduğum İYİ Parti'den istifa ettiğimi bildirmek isterim. İYİ Parti'nin en zor zamanlarında hiç bir karşılık beklemeden tüm ailemle partiye aktif olarak katkıda bulundum. Bu kararın benim için kolay olmadığını belirtmekle beraber bundan sonra da Büyük Türk Milletine hizmet yolunda var olan değişmez ülkümün başka mecralarda devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Şahsıma siyaset yapma olanağı tanıyan Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu'na teşekkür ederim. ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.