Instagram açılacak mı? Bakan Uraloğlu Instagram yetkilileriyle görüşecek

Instagram açılacak mı? Bakan Uraloğlu Instagram yetkilileriyle görüşecek
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçen hafta erişim engeli getirilen Instagram'ın yetkilileri ile bugün öğleden sonra bir görüşme yapacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli getirilen sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile bugün toplantı yapılacağını belirterek, "Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz" dedi.

Bakan Uraloğlu, erişim engeli getirilen Instagram ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Uraloğlu, "Katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalar karşısında erişim engeli getirdiğimiz sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı. Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetlerimiz iletildi. Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinilecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.