HEDEP: MYK üyemiz gözaltında saldırıya uğradı, işkenceleriniz bizi yıldıramaz

HEDEP: MYK üyemiz gözaltında saldırıya uğradı, işkenceleriniz bizi yıldıramaz
HEDEP, "Gençlik Meclisi Sözcümüz ve MYK üyemiz Edanur İbrahimoğlu, bir basın açıklaması sırasında işkenceye uğrayarak gözaltına alındı." dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada HEDEP Gençlik Meclisi Eş Sözcüsü Edanur İbrahimoğlu'nun basın açıklaması sırasında işkenceye uğrayarak gözaltına alındığını duyurdu.

Öte yandan İbrahimoğlu'nun gözaltında saldırıya uğradığını açıklayan HEDEP, "İşkenceleriniz bizi yıldıramaz. Bu saldırılarınız partimizden ve Gençlik Meclisimizden korktuğunuzun kanıtıdır. İnsanlık suçu olan işkencelerin hesabını er ya da geç vereceksiniz” ifadelerine yer verdi.

HEDEP’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında şunlar kaydedildi:

Gençlik Meclisi Sözcümüz ve MYK üyemiz Edanur İbrahimoğlu, dün yapılan bir basın açıklaması sırasında işkenceye uğrayarak gözaltına alındı. Arkadaşımız aynı zamanda gözaltında saldırıya uğradı.

İşkenceleriniz bizi yıldıramaz. Bu saldırılarınız partimizden ve Gençlik Meclisimizden korktuğunuzun kanıtıdır. İnsanlık suçu olan işkencelerin hesabını er ya da geç vereceksiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.