Gazeteci Şule Aydın'a cinsel şiddet tehdidi: 'Evimizde bile güvende değiliz'

Gazeteci Şule Aydın'a cinsel şiddet tehdidi: 'Evimizde bile güvende değiliz'
Gazeteci Şule Aydın, oturduğu dairesinin kapısındaki duvara cinsel taciz içeren bir kelime yazıldığını ve Kadıköy İskelesi Polis Merkezi’ne giderek şikayette bulunduğunu açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde TBMM'de yaptığı grup toplantısında Sinan Ateş cinayetiyle ilgili davayı takip eden gazetecileri hedef almış ve "Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, akbabaların da kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP, ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız." ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli'nin ise hedef aldığı gazeteciler sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak kendilerini belli etmiş ve Bahçeli'nin tehdidini yanıtsız bırakmamıştı.

Öte yandan Bahçeli'nin aynı grup toplantısında kürsüden Sinan Ateş'in annesini hedef almış ve ertesi gün de Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırıda bulunulmuştu. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ise saldırıdan Devlet Bahçeli'yi sorumlu tutmuştu.

"EVİMİZDE BİLE GÜVENLİ DEĞİLİZ"

Bugün ise Devlet Bahçeli'nin hedef aldığı isimlerden biri olan gazeteci Şule Aydın, sosyal medya hesabı X üzerinden oturduğu daire kapısındaki duvara cinsel taciz içeren bir kelime yazıldığını ve Kadıköy İskelesi Polis Merkezi’ne giderek şikayette bulunduğunu duyurdu.

Cinsel şiddet tehdidini kimin veya kimlerin yaptığını bulunmasını isteyen Aydın, "Evimizde bile güvende değiliz" diyerek karşı karşıya kaldığı duruma isyan etti.

Şule Aydın duvarı yazılan ifadenin görüntüsünü paylaşarak şunları yazdı:

"Ne söyleyeyim artık, bilemiyorum Oturduğum daire kapısındaki duvara, cinsel taciz içeren bir kelime yazmışlar. Ve üzerinde bir leke var. Dün gece saatlerinde yapıldığını düşünüyorum. Kadıköy İskelesi Polis Merkezi’ne şikayette bulundum. Gazeteciliğimizden dolayı düzenli tehdit aldığım bu süreçte, bu cinsel şiddet tehdidini kimin / kimlerin yaptığının bulunmasını istiyorum. Evimizde bile güvende değiliz"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.