Etimesgut Belediyesi’nden olay yaratacak karar: 15 Temmuz'da etkinlik yapılmayacak

Etimesgut Belediyesi’nden olay yaratacak karar: 15 Temmuz'da etkinlik yapılmayacak
Etimesgut Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü için belediye tarafından herhangi bir etkinlik düzenlenmeyeceğini açıkladı.

Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde gerçekleştirilecek etkinliklere ilişkin flaş bir karar aldı.

Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle yapılacak olan etkinliklerle ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada 15 Temmuz'da valilik ve kaymakamlık tarafından etkinlikler düzenleneceği ifade edilerek belediyenin etkinlik yapılmayacağı belirtildi.

Konu üzerinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Herhangi bir etkinliğin yapılmayacağı..."

"Belediye Meclisinin 03/06/2024 tarih ve 181 sayılı kararı ile komisyonlarımıza müşterek havale edilen işlemli dosya incelendi.

Konu üzerinde yapılan inceleme ve görüşmeler neticesinde;

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri" ile ilgili olarak Valilik ve Kaymakamlık tarafından çeşitli etkinlikler düzenleneceğinden Belediyemizce herhangi bir etkinliğin yapılmayacağı Komisyonlarımızın 28/06/2024 tarih ve müşterek 22 sayılı raporu ile uygun görülmüş olup, Raporumuz Yüce Meclis'in görüşüne arz olunur."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.