Erkin Koray'ın mezarı karıştırıldı! Kızı paylaştı: Üzeri çiçekli olan mezar babamın değil

Erkin Koray'ın mezarı karıştırıldı! Kızı paylaştı: Üzeri çiçekli olan mezar babamın değil
Erkin Koray'ın kızı Damla Koray Çamlıca, babasının mezarının karıştırıldığını söyleyerek sevenlerine bu konuda uyarıda bulundu.

Anadolu rock müziğin önemli ismi Erkin Koray, uzun yıllardır yaşadığı Kanada'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 82 yaşındaki Koray, uzun süredir yaşadığı Kanada'da hastaneye kaldırılmıştı.

Erkin Koray'ın kızı Damla Koray Çamlıca, sosyal medyada dolaşıma giren 'babasının mezarı başında toplananların' yer edindiği görüntüye açıklık getirdi.

Babasının mezarının karıştırıldığını dile getiren Damla Koray, "Bu fotoğrafta üzeri çiçekli olan mezar babamın değil. Onunki sağdaki arkanızı dönmüş olduğunuz." dedi.

Damla Koray sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Arkadaşlar tezcanlısınız… Sevdiğiniz insanı, dualarınızı eksik etmiyorsunuz. Hemen de koşmuşsunuz, çok teşekkür ederim. Günlerdir bir şey demeyeyim diyorum fakat baktım kitle büyüyor… Neyse diyeceğim o ki, bu fotoğrafta üzeri çiçekli olan mezar babamın değil. Onunki sağdaki arkanızı dönmüş olduğunuz yani… Sizin dualar kime gitti bilmiyorum. Neyse arada gidip dertleşmek isteyen olursa bilginiz olsun… Yine de düşünüp zahmet edip giden herkese şükranlarımı iletirim, çok kıymetlisiniz…”

damla.png

İlgili Haberler

Kaynak:EMİNE KAŞIKCI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.