Erdoğan'dan Tanju Özcan'a 'Bastığın yerde ot bitmiyor' davası

Erdoğan'dan Tanju Özcan'a 'Bastığın yerde ot bitmiyor' davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi için “Bastığın yerde ot bitmiyor” diyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a 250 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final turunda Hollanda ile yaptığı karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı yapmış ve "Bastığı yerde ot bitmeyen Recep Tayyip Erdoğan’da hiç bir Milli maça gitmemeli!" demişti.

Erdoğan için "Bastığı yerde ot bitmeyen" ifadesini kullanan Özcan yaptığı yeni paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine tazminat davası açtığı duyurdu.

Erdoğan'ın 250 bin TL tazminat istemiyle dava açtığını belirten Tanju Özcan eleştirilerini sürdürerek şu mesajı paylaştı:

Sn Erdoğan’a Türkiye-Hollanda milli maçına gitme, “Bastığın yerde ot bitmiyor” şeklinde paylaşım yaptım diye, beyefendi 250 bin TL tazminat istemiyle dava açmış! Bu ülkenin Cumhurbaşkanı tazminat alayım diye x paylaşımları takip eder olmuş! Kendilerine önerim x paylaşımları yerine ekonomiyi takip edip ülkemizde geçinemeyenlerin sorunlarına odaklanmasıdır! Ayrıca maç ile ilgili de haklı çıktım maalesef! Bence bırakın stadı, TV’den bile milli maç izlemeyin, uğursuz geliyorsunuz

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.