Cumhurbaşkanı Erdoğan: Babalar sözünü tutar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Babalar sözünü tutar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam gençlerle buluştuğu bir etkinlikte söyledikleri sosyal medyada olay yarattı.

Sosyal medyada yayılan akımlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da diline dolandı. Dün akşam Eskişehir’de gençlerle bir araya gelen Erdoğan son günlerin moda tabirlerini kullanarak gündem oldu.

“Babalar sözünü tutar!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'de düzenlenen "Gençlik Aşkıyla Eskişehir" programında gençlerle bir araya geldi. Salonda açılan "Babalar sözünü tutar" yazılı pankartı okuyan Erdoğan, cevaben "Sen mi yapacaksın, sen mi edeceksin dediler. Vallahi ben yaptım, babalar sözünü tutar" yanıtını vererek salondakileri gülümsetti.

cumhurbaskani-erdogan-babalar-sozunu-tutar-h164190-603ae.png

Bilindiği gibi BLOK3 adlı rap şarkıcısı “Babalar Sözünü Tutar” adlı şarkısı ile Altın Kelebek ödülünü kazanmasının ardından yaptığı konuşmada bu ifadeleri kullanmıştı.

“Özgür Özel mi diyelim, yoksa…”

Öte yandan konuşmasının bir bölümünde ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sosyal medyada yaygın olan başka bir tabirle seslendi. "Özgür Özel mi diyelim, yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin eşbaşkan?" diyerek sosyal medyada oldukça yaygın kullanılan “Ümmügülsüm” akımına dahil oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.