CHP'den Şevval Sam konserini erteleme kararı

CHP'den Şevval Sam konserini erteleme kararı
CHP lideri Özgür Özel, partinin kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenmesi planlanan Şevval Sam konserini ileri bir tarihe ertelediklerini duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 21 Ağustos'tan beri kayıp olan ve dün cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü ve Tunceli’de 4 askerin şehit olması dolayısıyla Şevval Sam konserini erteleme kararı aldı.

Dün acı haberler peş peşe geldi. Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması ve akşam saatlerinde Tunceli Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucunda 4 askerin şehit olması CHP'nin 101'inci kuruluş yıldönümü kapsamında daha önceden planlanan programını değiştirdi.

Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP'nin 101'inci kuruluş yıldönümü kapsamında planlanan Şevval Sam konserini ileri tarihe aldıklarını paylaştı.

Özgür Özel, şunları söyledi:

Bugün Diyarbakır'da evladımız Narin'in hepimizi kahreden ölüm haberi ve Tunceli'de 4 askerimizin şehit olması nedeniyle yarın Genel Merkezimizde 101'inci kuruluş yıldönümümüz kapsamında önceden planlanan Şevval Sam konserini değerli sanatçımız ile görüşerek, fikir birliği içinde ileri bir tarihe erteleme kararı aldık.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.