TOKİ arsa satışı ne zaman başlıyor, başvuru şartları neler? TOKİ arsa satışı açık artırma hangi illerde olacak? İşte ödeme planı

TOKİ arsa satışı ne zaman başlıyor, başvuru şartları neler? TOKİ arsa satışı açık artırma hangi illerde olacak? İşte ödeme planı
TOKİ'nin toplam 25 ilde gerçekleştirdiği 379 arsa satışı büyük ilgi görüyor. Peki TOKİ arsa satışı ne zaman başlıyor, başvuru şartları neler?

TOKİ arsa satışı hakkındaki detaylar merak ediliyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 25 ilde 379 arsa satışı yapılması planlanıyor. Satışların ayrıntıları merak edilirken alıcılar, arsalara yüzde 25 peşinat ile sahip olabilecek. Peki 2024 TOKİ açık artırma arsa satışı ne zaman? İşte merak edilenler...


TOKİ ARSA SATIŞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


25 ilde 379 arsa için yapılacak açık artırma, 2 ve 3 Ekim 2024 tarihlerinde yapılacak ve saat 10.30'da başlamış olacak. Yapılacak olan oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Aynı zamanda internet üzerinden "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden de teklif verilebilecek.


TOKİ ARSA SATIŞI HANGİ İLLERDE?


TOKİ arsa satışının hangi illerde olduğu da sorgulanıyor. Muhammen bedeli 17 milyar 870 milyon 522 bin 619 lira olan yaklaşık 5 milyon 926 bin 699 metrekare büyüklüğündeki Antalya, Aydın, Adana, Amasya, Ankara, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ, Kayseri, Kırşehir, Van'da bulunan 379 arsa açık artırmayla satılmış olacak.


ÖDEME PLANI NASIL OLACAK?


Alıcılar, arsalara yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca satışa sunulan arsalar arasında Ankara Etimesgut'ta ticaret ve konut alanları, Eskişehir'de akaryakıt istasyon alanı, İstanbul'da konut ve rekreasyon gibi alanlar da yer alıyor.

Satış hakkındaki daha detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresleri üzerinden ve 0212 608 15 00 numaralı telefon numarasından ulaşılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.