CTE 7467 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç Ekranı Giriş

CTE 7467 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç Ekranı Giriş
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 7467 personel alımı için sınav sonuçları merakla bekleniyor. Adaylar işe alınma konusunda umutlarını diri tutuyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak ve nasıl öğrenilecek? İşte detaylar...

Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdürlüğü'nün kadrosunda değerlendirmek üzere başvuruların başlamasının ardından sonuçların ne zman açıklanacağı merak ediliyordu. 27 Haziran'da açıklanacağı duyurulan alımlar hakkında araştırmalar yapılıyor. Hangi kadrolara kaç kontenjan ayrıldığını ve başvuru sonrasında neler yapılacağını merak edenler çin hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

ALIM YAPILAN PERSONELLERİN KADRO DAĞILIMI
CTE tarafından yayımlanan ilanda alınacak 7467 adet kamu personelinin istihdam edileceği kadrolar ve pozisyon dağılımları şu şekilde verildi: 6.681  infaz ve koruma memuru, 49 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 223 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 185 teknisyen, 266 destek personeli (şoför), 42  destek personeli (aşçı), 21 destek personeli (kaloriferci).

BAŞVURU SONUÇLARI
Yayımlanan kamu personeli alım ilanının başvuru sonuçları bugün açıklanıyor.  Alım yapan adalet komisyonlarının resmi internet sitesinde açıklanacak sonuçlar ile mülakata girecek adayların adları belli olacak.

KPSS puan sıralamasına göre adaylar mülakatlara ve uygulama sınavlarına çağrılacak.  Mülakata gireceklerin listesi başvuru yaptığınız komisyonun internet sitesinden duyurulacak.

KAÇ KATI ADAY MÜLAKATA ÇAĞRILACAK?
CTE personel alımında mülakata çağrılacak adaylar ile ilgili detaylar şu şekilde; İnfaz Koruma Memuru alımı için alınacak sayının 10 katı aday boy-kilo ölçümüne çağrılacak. Katip kadrosu için ise alınacak sayının 20 katı kadar aday uygulama sınavına çağrılacak. Şoför kadrosu için de uygulama sınavına alınacak sayının 10 katı, diğer kadrolar için de alınacak sayının 5 katı kadar aday mülakatlara çağrılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.