27 Aralık Perşembe İstanbul'da okullar tatil mi?

27 Aralık Perşembe İstanbul'da okullar tatil mi?
Günlerdir beklenen karın bu sabah itibariyle başlaması sonrasında öğrenciler ve öğretmenler 'Yarın okullar tatil mi?' sorusunu soruyor. İşte yanıtı.

İstanbul bir kez daha güne karla başladı. Yüksek kesimlerde başlayan yağış sonrası öğrencilerin yanısıra öğretmenler ve veliler eğitim öğretime ara verilip verilmeyceğini merak ediyor. Bunun için de 27 Aralık Perşembe İstanbul'da okullar tatil mİ? sorusunu soruyor. Milyonların yaşadığı İstanbul'da hava durumu ve okulların tatil konusundaki gelişmelere dair hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

Kar başladı! 27 Aralık Perşembe İstanbul'da okullar tatil mi?
İstanbul Valiliği tarafından karar verilen okul tatilleri için araştırmalar devam ediyor. Bu sabah saatlerinde başlayan yağışın şehrin tamamında etki yaratıp yaratmayacağı merak konusu. Eğer söz konusu yağış devam eder ve şiddetini artırırsa tatil olacak gibi görünüyor ancak karar yine valiliğe ait. Şu an için okullarda eğitim sürüyor.

İstanbul hava durumu
Milyonlarca vatandaşın yaşadığı İstanbul'da bugün hava en düşük 1, en yüksek 6 derece olacak. Yarın yani okulların tatil olması konusunda araştırma yapılan perşembe gününde ise en düşük 3, en yüksek 7 derecelik sıcaklık bekleniyor. Söz konusu değerler üzerinden okulların tatil olmayacağı görünüyor.

istanbul hava durumu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum