24 Mart Perşembe Bingöl okullar yarın (bugün) tatil mi? Bingöl Valiliği açıklaması

24 Mart Perşembe Bingöl okullar yarın (bugün) tatil mi? Bingöl Valiliği açıklaması
Ülke genelinde etkisini gösteren ve mart aylarında da devam eden kar nedeniyle eğitime de zaman zaman ara veriliyor. Bazen de uzaktan eğitim ile öğrencilerin derslerden geri kalmaması adına uygulamalar aracılığı ile konular işleniyor. Bingöl Karlıova'da bugün eğitime ara verilirken il genelinde ise taşımalı eğitim yapılmayacak. Öğrenciler başta olmak üzere veliler ve öğretmenler de yarın ne olacağını merak ederek araştırmalarda bulunuyor. Peki, 24 Mart Perşembe Bingöl okullar yarın (bugün) tatil mi? Bingöl

Ülke genelinde etkisini gösteren ve mart aylarında da devam eden kar nedeniyle eğitime de zaman zaman ara veriliyor. Bazen de uzaktan eğitim ile öğrencilerin derslerden geri kalmaması adına uygulamalar aracılığı ile konular işleniyor. Bingöl Karlıova'da bugün eğitime ara verilirken il genelinde ise taşımalı eğitim yapılmayacak. Öğrenciler başta olmak üzere veliler ve öğretmenler de yarın ne olacağını merak ederek araştırmalarda bulunuyor. Peki, 24 Mart Perşembe Bingöl okullar yarın (bugün) tatil mi? Bingöl Valiliği açıklaması haberimizde yer alıyor.

Bingöl'de okullar tatil mi? 24 Mart Perşembe

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde eğitim ve öğretimin tamamına, il merkezi ve diğer ilçelerde ise taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı. Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, “Karlıova ilçemiz genelinde devam eden yoğun kar yağışına bağlı olarak 23 Mart 2022 Çarşamba günü eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. İl merkezi ve diğer ilçelerimizde ise olumsuz hava koşullarına tedbir amaçlı olarak 23 Mart 2022 Çarşamba günü 1 gün süreyle taşımalı eğitime ara verilmiştir” denildi.

kar tatili


24 Mart için şu ana kadar açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.