2018 TÜSEB 60 KPSS puanıyla memur alımı yapacak - Başvuru şartları ve tarihleri

2018 TÜSEB 60 KPSS puanıyla memur alımı yapacak - Başvuru şartları ve tarihleri
Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı İŞKUR aracılığıyla yayınladığı ilanda en az lise mezunu olan 21 personel alımı yapılacağını duyurdu. Ayrıca KPSS şart mı soruları da sorulmaya başlandı. Peki 2018 TÜSEB başvuru şartları nedir, kimler başvurabilir ve diğer bilgiler hakkındaki cevaplar haberimizde.

TÜSEB yeni yılda da personel alımını sürdürüyor. Sağlık çalışanlarının büyük ilgi gösterdiği ve diğer fakülte mezunları tarafından da rağbetle karşılanan TÜSEB ilanı İŞKUR web sitesinde yayınlandı. Buna göre KPSS şartı aranıyor mu, puan barajı kaç gibi sorulmaya da başladı. İşte TÜSEB'in personel alımına ait tüm bilgiler detaylarda...
 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Yayımlanan ilanda TÜSEB'e 6 kadro için personel alımı yapılacağı bildirili. Bu kadrolar ve kadrolara yapılacak alım sayısı şu şekilde; 4 adet Sekreter(Yönetici Sekreter / Asistan), 11 adet Büro Memuru, 1 adet Mütercim, 1 adet Ekonometrist, 1 adet Makam Şoförü, 2 adet Bilgisayar Programcısı, 

KPSS ŞARTI

İlana başvuru yapacak adayların 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olması ve bu sınavdan en az 60 üstü puan almış olması gerekmektedir.

MEZUNİYET ŞARTI

Ekonometrist pozisyonu için adayların, Ekonometri, İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakültelerinden mezun olması gerekmektedir.

Mütercim pozisyonu için adayların, İngilizce Dili ve Edebiyatı, Mütercim-Tercümanlık veya İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olması gerekmektedir.

Sekreter Pozisyonuna başvuru yapmak için, lisans bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak yeterlidir.

2 Büro Memuru pozisyonuna başvuru yapmak için adayların, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık, Veterinerlik, Biyoloji, Moleküler Biyoloji bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

3 Büro Memuru pozisyonuna başvuru yapmak için adayların, Halkla İlişkiler veya Basın ve Yayın mezunu olması gerekmektedir.

1 Büro Memuru pozisyonuna başvuru yapmak için adayların, İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakültelerinin herhangi bir bölümünden mezunu olması gerekmektedir.

3 Büro Memuru pozisyonuna başvuru yapmak için adayların, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği mezunu olması gerekmektedir.

Makam Şoförü pozisyonu için adayların, en az lise mezunu olması gerekmektedir.

Bilgisayar Programcısı pozisyonu için adayların, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi mezunu olması gerekmektedir.

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki bağlantı adresine giderek  müracaatını internet üzerinden yapması, ya da kendilerine en yakın İŞKUR Bölge Müdürlüğüne gitmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Açıkan sayfada işyeri unvanı yazan kısma TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI yazarak arama yapabilir ve ilanlara buradan başvuru yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.