One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne öldü mü? Balkondan nasıl düştü, intihar mı etti?

One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne öldü mü? Balkondan nasıl düştü, intihar mı etti?
One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne'nin balkondan düşerek ölmesi şok etkisi yarattı. Payne'in balkondan atlayıp atlamadığı ya da kazara düşüp düşmediği gibi sorular merak edilmeye başlandı.

One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne, Buenos Aires'te bir otel odasının üçüncü katından düşerek 31 yaşında hayatını kaybetti. Liam Payne'nin hayranları trajik ölüm karşısında dehşete düşerken nasıl öldüğüne dair araştırmalarına da başladı. Payne'in balkondan atlayıp atlamadığı veya kazara düşüp düşmediği gibi olayla ilgili sorular merak edilenler arasında yer alıyor. Peki Liam Payne öldü mü, nasıl öldü, intihar mı etti? İşte detaylar...

LİAM PAYNE İNTİHAR MI ETTİ?

Liam Payne'nin ölümü müzik dünyasını sarsarken nasıl öldüğüyle ilgili sorular açıklığa kavuşturulmayı bekliyor. Buenos Aires'te bir otel odasının üçüncü katından düşerek 31 yaşında hayatını kaybeden Payne'nin ölüm sebebinin hangi nedenlerden kaynaklandığı araştıran sorular arasında yer alıyor.

Associated Press'e yapılan açıklamada Payne'in "odasının balkonundan kendini attığını" söylendi. Polisin, "uyuşturucu veya alkolün etkisi altında olabilecek saldırgan bir adam" hakkında gelen acil bir çağrıya yanıt olarak otele sevk edildiği belirtildi.

LİAM PAYNE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan ve Louis Tomlinson ile birlikte dağılan pop grubu One Direction'ın bir parçası olarak dünya çapında ün kazandı .

Erkek grubu, 2010 yılında X Factor müzik yarışmasının İngiliz versiyonunda üçüncü olduktan sonra kuruldu, ancak grup üyelerinin solo kariyer de dahil olmak üzere farklı projeler peşinde koşması nedeniyle 2016 yılında dağıldı.

Payne, Aralık 2019'da ilk solo albümü LP1'i yayınladı ve bu albümde Polaroid ve Familiar teklileri de yer aldı.

Kendisi ve Girls Aloud solisti Cheryl'in 2016-2018 yılları arasında göz önünde bir ilişki yaşayan ve 2017 yılında doğan Bear adında bir oğlu var.

Liam Payne ve ruh sağlığı FOX News'e göre Payne, 2021'de 1D çılgınlığının zirvesindeyken akıl sağlığı ve bağımlılık sorunları hakkında konuşmuştu. Ayrıca COVID-19 salgını sırasında evde izole olurken alkole geri döndüğünü itiraf etti. " Bir CEO'nun Günlüğü " adlı podcast'te Steven Barlett'e verdiği demeçte, günlerinin çoğunun "hap ve içkiyle" geçtiğini ve "intihar düşünceleri" yaşadığını söyledi .

LİAM PAYNE VE AİLESİ

Payne'in, Girls Aloud ile sahne aldığında Cheryl Cole olarak bilinen eski kız arkadaşı müzisyen Cheryl'den 7 yaşında Bear Grey Payne adında bir oğlu vardı. Ayrıca geride anne ve babası Geoff ve Karen Payne ile iki ablası Ruth ve Nicola kaldı. Payne temsilcileri e-postalara ve aramalara hemen yanıt vermedi.

ONE DİRECTİON

Payne, 2010'dan 2015'e kadar Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan ve Zayn Malik gibi diğer üyelerle birlikte One Direction'ın bir parçasıydı. Grup kurulduğunda henüz 16 yaşındaydı.

One Direction, 2010 yılında beş gencin - Styles, Payne, Horan, Tomlinson ve Malik - İngiliz televizyon yetenek şovu "The X Factor" için ayrı ayrı seçmelere katılmasıyla kuruldu. Simon Cowell, onları bir erkek grubu olarak bir araya getirme fikrini ortaya attı.

Yarışmayı kazanamadılar ama listelerde zirveye yerleştiler ve şımarık kişilikleri ve neşeli pop müzikleriyle dünya çapında gençlerin gönüllerini fethettiler.

Grup, pop sound'ları ve "What Makes You Beautiful" gibi romantik hitleriyle tanındı. 2016'da dağıldıklarında Billboard listelerinde altı Top 10 hitleri vardı. Birçoğu genç kızlardan oluşan ve "Directioners" olarak bilinen sadık bir hayran kitlesine sahiptiler.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.