Zuhal Topal'la Yemekteyiz Otobüs Şoförü Rüveyda Egeli kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Otobüs Şoförü Rüveyda Egeli kimdir? Instagram hesabı
Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına daha başlıyor. Bugünden itibaren yarışacak isimlerden biri de Rüveyda oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Rüveyda Egeli kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV 8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Bugün seyircilerin karşısına yeni yarışmacılarıyla çıkacak olan programda gözler katılacak isimlere çevrilecek. Onlardan biri de Rüveyda Egeli oldu ve kendisi hakkında fragman yayınlandığı andan bu yana araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Rüveyda Egeli kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Otobüs Şoförü Rüveyda kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak yarışmacılar arasında yer alan Rüveyda, rakipleri karşısında muziplikleri ve kendisine özgü davranışlarıyla ilgi görmeyi başardı. Her olayda yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken genç isim, bir ara çekirdek yerken görüldü. Hatta bir kavga esnasında "Çekirdek var mı?" diye sorunca Zuhal Topal kahkahayı bastı.

Rüveyda Egeli kimdir?

Yarışmada olduğu kadar gündelik yaşamda da adından söz ettiren Rüveyda'nın soyadı Egelidir. 36 yaşındadır. İzmir Tirelidir. 3 çocuk annesi ve bekardır. İzmir'de yaşamaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde otobüs şoförlüğü yapmaktadır.

Rüveyda Egeli sosyal medya hesapları, Instagram ve Tiktok hesabı

Güzel yarışmacıyı fragmanda gören seyirciler, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşmak üzere internette araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Şu an binlerce kişi tarafından takip edilen Rüveyda'nın Tiktok ve Instagram hesapları bulunmaktadır.

  • Instagram hesabı: @kaptan.ruveyda.izmir
  • Tiktok hesabı: @kaptan.ruveyda.izmir

image-1367944.webp

image-2057908.webp

image-9346680.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.