Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meltem Gürbüz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meltem Gürbüz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ilk yarışmacı Meltem Gürbüz oldu ve hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meltem Gürbüz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'ın sunumu ve birbirinden iddialı yarışmacıların katılımı ile izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı ve ilk yarışmacı belli oldu. Meltem Gürbüz kendisine verilen sürede birincilik için yarışıp bugünden itibaren de puanlarını vererek yorumlarını söyleyecek. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meltem Gürbüz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meltem Gürbüz kimdir?

Her hafta beş ismin kollarını sıvayarak birincilik için ter döktüğü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de adını zirveye yazdırmak isteyen isimlerden biri de Meltem Gürbüz olarak açıklandı. 1996 yılında doğdu. 27 yaşında. Aslen Erzincanlı. Zeytin asla yiyemiyor. Geleneksel lezzetlere önem veriyor. 1,5 yıllık evli. 1 kızı var. Eşi otelde genel müdürlük yapıyor. Lise de aşçılık okudu. Haksızlığa asla katlanamıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.