Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan Coşkun kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan Coşkun kimdir? Instagram hesabı
TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına başlıyor. Beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı haftada Dilan Coşkun da yeteneklerini sergileyecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan Coşkun kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlardaki yerini almaya devam eden Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergileyerek cuma günkü finalde adını zirveye yazdırmak istedikleri zorlu mücadeleye katılan isimler arasında Dilan da bulunuyor. Genç yarışmacı fragman yayınlandığından itibaren büyük bir ilgi gördü ve kendisiyle hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Dilan Coşkun kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan Coşkun kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan Coşkun kimdir? Instagram hesabı

Bugünden itibaren rakiplerinin karşısına çıkarak birincilik mücadelesi içerisinde yer alacak olan Dilan Coşkun, 14 Mayıs 1991 tarihinde doğdu. 32 yaşında. Aslen Yozgatlı ancak doğma büyüme Ankaralı, ilk gün villaya girdikten sonra Zuhal Topal'ın elini sıktı. Bu esnada videoya kırılma efekti verildi. Güzel sunucu, yarışmacının kaslarına dokundu ve gerçek olup olmadığına baktı. Dobra sözleri ile dikkat çeken Dilan'ın 600 kilo yükün altına girdiğini söylemesi herkesi şaşırttı. Dün de hikayesinden 600 kilo ile bir paylaşımda bulundu. Kişisel antrenörlüğün yanı sıra vücut geliştirme ile uğraşıyor. Marmara bölge ve Türkiye şampiyonluklarının yanında dünya ve Balkan şampiyonalarında dereceleri bulunan başarılı sporcu milli takımda da yer alıyor. Cumhuriyet Üniversitesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden mezun. Zaman
zaman özel kurumlarda tam zamanlı olarak öğretmenlik
yaptı. Ama spor alanında geliştirip eğitimler alıp şampiyonluklar elde ederek mesleğimi bu kanalda sürdürmeye karar verdi. Sürekli insan ilişkilerine dayalı sektörlerde
çalıştığı için iletişim kurma becerime güveniyor. Şu an kurumsal bir spor zinciri olan Macfit'in Ankara Tunalı şubesinde spor eğitmeni olarak görev almaktadır. Instagram hesabındaki ismini en güçlü kadın olarak kullanmaktadır. @thestrongestwoman_ adresinden takip edebilirsiniz.

image-549338.webp

image-1238522.webp

image-7453846.webp

image-65607.webp

image-5375897.webp

image-8135769.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.