Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Can Gözcü kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Can Gözcü kimdir? Instagram hesabı
TV8 ekranlarının fenomen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacıları açıklandı. O isimlerden biri de Ali Can Gözcü. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Can Gözcü kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Öğle kuşağında en çok izlenen yarışmalardan biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yepyeni haftasıyla seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının birbirine üstünlük kurabilmek adına verdiği zorlu mücadelede yer alacak isimlerden biri de Ali Can Gözcü olarak açıklandı. Kendisi hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Can Gözcü kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Can Gözcü kimdir?

Bugün dört rakibinin karşısına çıkacak olan Ali Can Gözcü, fragmanda kendine has tavırları ve özgüveni ile dikkat çekti. Ancak bir rakibi "Kırarım seni" diye çıkıştı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde doktora yaptı. Hem koç hem de proje yöneticisi olarak çalışıyor. Birçok ülkeye seyahat etme şansı yakaladı. Instagram hesabı @0acg0'dır.

image-3621639.jpg

image-6939256.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.