Zeynep Bastık’la dans eden Baran Mengüç kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, babası kim, Instagram?

Zeynep Bastık’la dans eden Baran Mengüç kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, babası kim, Instagram?
Zeynep Bastık’la dans eden Baran Mengüç'ün kim olduğu kaç yaşında olduğu, babasının adı, doğum tarihi, boyu ve burcunun ne olduğu gibi bilgiler merakla araştırlıyor.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın Harbiye konseri sonrasında dans ettiği Baran Mengüç’ün kim olduğu merak konusu oluyor. Son dönemin en popüler şarkıcıları arasında yer alan Zeynep Bastık dün gece İstanbul’da bulunan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde hayranları ile buluştu. Konser sonrasında eğlenceye devam eden Bastık’ın ekip arkadaşları ve dostları ile yaptığı dans şovu magazin gündemine bomba gibi düştü. Görüntülerde Zeynep Bastık’ın karşılıklı dans ettiği kişinin kim olduğu merak konusu oldu. Baran Mengüç olduğu öğrenilen kişi hakkında detaylar internet kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Baran Mengüç kimdir, Tarık Mengüç’ün oğlu mu, kaç yaşında, aslen nereli, doğum tarihi ne, hangi burç, sevgilisi var mı, Instagram hesabı ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

fa-organizasyon-baran-menguc-menajeri.jpg

Baran Mengüç kimdir, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, burcu ne?

Pop ve R&B müzik şarkıcısı olan Baran Mengüç müzik çalışmaları ile adından söz ettiriyor. Tarzını “Ottoman Pop” olarak tanımlayan Mengüç, ünlü şarkıcı Tarık Mengüç’ün oğlu. Baran Mengüç, 28 Haziran 2003 tarihinde dünyaya geldi. İstanbul Şişli’de doğan Mengüç yengeç burcu.

screenshot-2-6683de1651baf.png

Baran Mengüç evli mi, sevgilisi var mı?

Yalnız olduğu bilinen 21 yaşındaki Baran Mengüç, son olarak Zeynep Bastık’la karşılıklı yaptığı dans şovla adından söz ettirdi. 4 yaşında babası Tarık Mengüç’le ilk kaydını alan ve dansa olan tutkusunun 5 yaşında başladığını açıklayan Mengüç, şarkıları ve dans performansları ile dikkat çekiyor.

baran-menguc-babasi-tarik-menguc-un-izinde-14889946-5333-m.jpg

Baran Mengüç Instagram hesabı ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Baran Mengüç’ü Instagram’da 114 bin kişi takip ediyor. Mengüç’ün platformdaki kullanıcı ismi ise @baranmengucc.

s-f55f93e6947617a1e4484e28cc7adc38f8159f55.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.