Türkiye - ABD voleybol maçındaki kırmızı giyen kadın kim, adı ne, Instagram, TikTok hesapları var mı, evli mi, eşi kim?

Türkiye - ABD voleybol maçındaki kırmızı giyen kadın kim, adı ne, Instagram, TikTok hesapları var mı, evli mi, eşi kim?
ABD - Türkiye kadın milli voleybol maçında Türkiye tribünlerinde coşkulu sevinç gösterisi ile ekranlara yansıyan dekolteli kırmızı elbiseli kadının kim olduğu merak konusu oluyor. İşte voleybol maçındaki o kırmızılı kız...

Milletler Ligi’nde dün gece Türkiye ile ABD arasında oynanan voleybol maçında ekranlara yansıyan bir görüntü olay yaratmıştı. Birçok kişi kırmızılı dekolte kıyafeti ile ekranlara yansıyan kadının kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki ABD-Türkiye kadın voleybol maçında kırmızı kıyafeti ile ekranlara gelen genç kadın kimdir, adı ne, kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesapları ne, sevgilisi var mı, eşi kim? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Türkiye voleybol maçındaki kırmızılı kadın kim, adı ne?

2 Haziran Pazar akşamı oynanan ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanan Türkiye - ABD Milletler Ligi 2. hafta 8. maçında kameralara yansıyan bir görüntü bir anda gündemi değiştirdi. Kırmızı göğüs dekolteli kıyafeti ile kameralara yansıyan Türk taraftar, coşkulu sevinci sırasında kıyafetinin azizliğine uğramıştı. Canlı yayında TRT ekranlarında yayınlanan görüntüler sosyal medyada günün en çok ilgi çeken başlığı haline gelmiş ve o anlar yüz binlerce kez izlenmişti. Pek çok kişi görüntülerdeki kırmızı kıyafetli kadının kimliğini ve özel hayatına dair detayları araştırmaya başladı.

tribunlerin-coskusu-filenin-sultanlarini-galibiyete-tasidi-0-dukpzrkz.jpg

Türkiye - ABD maçındaki kırmızı kıyafetli taraftar kimdir?

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde oynanan FIVB Milletler Ligi'ndeki (VNL) 2. hafta maçlarında Filenin Sultanları’nın tribünden destekleyen taraftarın ismi ve sosyal medya hesapları ortaya çıktı. Tribündeki coşkulu sevinci ile göze çarpan taraftarın isminin Nazlıcan İrem olduğu öğrenildi.

ABD - Türkiye maçındaki kırmızılı kadın Nazlıcan İrem (irmkrgl) kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Yaşananların ardından bir anda ülke gündemine oturan Nazlıcan İrem kişisel sosyal medya hesapları üzerinden yorum yağmuruna tutulmasının ardından hesabını gizliye almıştı. ABD’de yaşadığı bilinen İrem’in sosyal medya profilinde kendisini role model olarak tanımladığı görülüyor.

gpi8zwmxaaad5jf.jpeg

Nazlıcan İrem Instagram, TikTok ve Youtube hesapları var mı?

Maçın ardından gelen tepkiler üzerine Instagram hesabını gizliye alan Nazlıcan İrem’i platformda 4 bin kişiden fazla insan takip ediyor. İrem’in Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @irmkrgl. İrem’in Twitter hesabının kullanıcı adı @irremkrgl, gündelik yaşamına dair vloglara yer verdiği YouTube hesabının ismi ise @nazwashere.

Nazlıcan İrem evli mi, sevgilisi var mı, eşi kim?

Sosyal medya hesabından düğün fotoğraflarını paylaşan Nazlıcan İrem’in evli olduğu biliniyor. Eşinin yabancı olduğu tahmin edilen İrem’in kocasının kim olduğu ise net olarak bilinmiyor.

sss.png

TRT Spor’dan açıklama geldi

Yaşananların sosyal medyada gündem yaratmasının ardından maçı naklen yayınlayan TRT Spor’dan açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Dün gece, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın FIVB Milletler Ligi'ndeki 8. maçında ev sahibi ABD ile oynadığı karşılaşmanın canlı yayında ekranlara istenmeyen bir görüntü gelmiştir. Bu rahatsız edici durum, farklı mecralarda ve yanlış bir algı eşliğinde Kurumumuz ile ilişkilendirilmiştir.

Kamuoyunun bilmesini isteriz ki, maçın çekimini ve rejisini ev sahibi ABD'li yayın kuruluşu gerçekleştirmiştir. TRT spor ve maçı yayınlayan tüm yayın mecraları ABD'li yayın kuruluşunun anlık ilettiği görüntüleri müdahale imkanı olmaksızın ekrana yansıtmıştır. Dolayısıyla yayın politikamıza tamamıyla ters olan bu görüntü, ABD yayın kuruluşu kaynaklıdır ve bu durumdan duyulan rahatsızlık da karşı tarafa iletilmiştir."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.