Thiago Alcantara'nın eşi Júlia Vigas kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Thiago Alcantara'nın eşi Júlia Vigas kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan Thiago Alcantara gündemden düşmezken İspanyol futbolcunun eşi hakkında da araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Thiago Alcantara'nın eşi Júlia Vigas kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Trabzonspor'da gündeme gelen isimlerden biri Thiago Alcantara'ydı. İspanyol orta saha oyuncusu için yapılan girişimlerden sonuç alınamazken gözler ocak ayına çevrildi. Devre arasında kadrosunu şekillendirmek isteyen Abdullah Avcı, orta sahada Marek Hamsik gibi tecrübeli ve oyunu yönlendirip saha dışında da karakteri ile örnek olabilecek bir ismin alınması yönünde rapor verdi. Transferde bu gelişmeler yaşanırken İspanyol yıldızın özel hayatına dair bilgiler de merak konusu. Özellikle de eşi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Thiago Alcantara'nın eşi Júlia Vigas kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Julias Vigas kimdir?

27 Şubat 1990 doğumlu Julia Vigas 33 yaşındadır. Boyu .167 metre olup 56 kilogram ağırlığındadır. Annesi Berta Vegas ev hanımı, babası Enric Vegas ise iş adamıdır. Barselona'da büyüdü ve burada eğitimini tamamladı ve mezun oldu. Ayrıca Enric Vigas ve Raul Vigas adında iki erkek kardeşi var. Instagram blog yazarı, fitness ve moda tutkunudur. Julia Vigas ile Thiago, yıldız ismin 2012 yılında İspanyol devi FC Barcelona'da oynadığı dönemde tanıştı. İkili kısa bir süre sonra ilişki yaşamaya karar verdi. 2015 yılında İspanya'nın Katalonya kentindeki Sant Climent de Peralta'da büyük bir düğün töreniyle evlendi. Çiftin Gabi ve Siena adında iki çocuğu vardı. Adriana adında bir kız çocukları daha oldu. Alcantara ailesi Cheshire'da yaşıyor.

image-145488.jpg

image-185387.jpg

image-3971983.jpg

Julias Vigas Instagram heasbı

Güzel yıldızın Instagram hesabı da oldukça aktiftir. Şu ana kadar 160 bine yakın takipçisi vardır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. @juliavigas adresinden takip edebilirsiniz.

Julia Vigas hakkında bilmeniz gereken her şey

Ad SoyadJulia Vigas Alcantara
Doğum tarihi27 Şubat 1990
Yaş33
Boy1.67
Kilo56 kg
Çocuklar3
instagram@juliavigas

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.