Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi Marlon Teixeira kimdir, nereli, kaç yaşında?

Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi Marlon Teixeira kimdir, nereli, kaç yaşında?
Şeyma Subaşı’nın yeni bir aşka yelken açtığı sevgilisi Marlon Teixeira'nın kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor.

Bir süre önce aşık olduğunu açıklayan Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya hesabından yeni sevgilisinin fotoğrafını paylaşan Subaşı'nın erkek arkadaşının ünlü bir model olduğu ortaya çıktı. Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi olduğu ortaya çıkan Brezilyalı manken Marlon Teixeira'nın kim olduğu, kariyeri, özel yaşamı, boyu, kilosu, doğum tarihi ve Instagram hesabı araştırılıyor.

seym.png

Şeyma Subaşı’nın yeni sevgili kim, ismi ne?

Bir süredir özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Şeyma Subaşı yeni erkek arkadaşının fotoğrafını ilk kez paylaştı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Subaşı’nın sevgilisinin kim olduğu da ortaya çıktı. Şeyma Subaşı’nın bir süredir Brezilyalı model Marlon Teixeira ile beraber olduğu öğrenildi.

seyma-subasiya-bakanliktan-gizli-reklam-cezasi-550-bin-lira-odeyecek-9f2a697.jpg

Marlon Teixeira kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, boyu kaç, nereli?

Modellik yapan ve reklam filmlerinde rol alan Marlon Teixeira 19 Eylül 1991 tarihinde dünyaya geldi. Brezilya’da Santa Catarina’da doğan Teixeira başak burcu. Tam ismi Marlon Luiz Teixeira olan ünlü model 188 cm uzunluğunda. 33 yaşındaki Teixeira 1990 doğumlu olan Şeyma Subaşı'dan bir yaş küçük.

20190625-110640519-m.jpeg

teixeira-e1536083925551.webp

Marlon Teixeira Instagram hesabı ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Marlon Teixeira’yı Instagram’da 551 binden fazla kişi takip ediyor. Ünlü mankenin platformdaki kullanıcı adı ise @marlontx.

marlon-home2.webp

tumblr-c8897d8e8417693faeff2173824b1ed9-0db8f60d-500.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.