Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun eşi kimdir, kaç çocuğu var? Aslı Çınar Memişoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun eşi kimdir, kaç çocuğu var? Aslı Çınar Memişoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?
Fahrettin Koca’nın yerine yeni Sağlık Bakanı olarak atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun kariyeri kadar özel yaşamı da merak konusu oluyor. Peki Kemal Memişoğlu'nun eşi Aslı Çınar Memişoğlu kimdir? İşte yanıtı...

2 Temmuz Salı günü yayınlanan Resmi Gazete ile, Fahrettin Koca’nın yerine Sağlık Bakanı olarak Kemal Memişoğlu’nun atandığı duyuruldu. Daha önce Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Memişoğlu’nun yeni Sağlık Bakanı olarak açıklanmasının ardından birçok kişi Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun hayatını ve kariyerini araştırmaya başladı. En çok merak edilen konular arasında Kemal Memişoğlu’nun evli olup olmadığı, eşinin kim olduğu ve kaç çocuğu bulunduğu yer aldı. İşte yeni Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun eşi Aslı Çınar Memişoğlu hakkında tüm merak edilenler…

kemal-memisoglu-kimdir-saglik-bakani-kemal-17478835-1712-amp.jpg

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu evli mi, eşi kim, kaç çocuğu var?

1996 yılında Trabzon’da dünyaya gelen 58 yaşındaki Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 2016 yılından bu yana İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak görev yapıyordu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Memişoğlu, genel cerrahi uzmanlığını 1995’te İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladı. Memişoğlu kendisi gibi tıp doktoru olan Aslı Çınar Memişoğlu ile evli. Çiftin üç çocuğu bulunuyor.

asli-memisoglu.png

Kemal Memişoğlu’nun eşi Aslı Çınar Memişoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Yeni Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun eşi Aslı Çınar Memişoğlu 1971 yılında Aydın Çile’de dünyaya geldi. 53 yaşındaki eş Memişoğlu, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Uzmanlığını Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında tamamladı.

tam-11-yil-oldu-en-kucugumuzun-eve-gelisi-hayat-cok-kisa-paranla-sifatinla-degil-serefinle-yasayacak-allaha-siginacaksin-1.webp

Aslı Çınar Memişoğlu nerede çalışıyor, kaç çocuğu var?

2021-2022 yılları arasında Kanada’da University of Manitoba’da araştırma görevlisi olarak çalışan Memişoğlu, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmaya devam ediyor. Asistan profesör olan Aslı Çınar Memişoğlu üç çocuk annesi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.