Oktay Derelioğlu'nun eşi Başak Derelioğlu kimdir?

Oktay Derelioğlu'nun eşi Başak Derelioğlu kimdir?
Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ile eşi Başak Derelioğlu, trafikte saldırıya uğradı. Olay sonrasında Derelioğlu ailesi karşı taraftan şikayetçi oldu. Peki, Oktay Derelioğlu'nun eşi Başak Derelioğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yanı sıra milli takımda da top koşturan eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, dün öğleden sonra eşi Başak Derelioğlu ile birlikte trafikte saldırıya uğradı. Kadıköy'de gerçekleşen olayın öncesinde saldırganlar araçlarıyla Derelioğlu ailesini taciz etmeye başladı. Magandalar bir süre sonra da aracın yolunu keserek Oktay Derelioğlu'na saldırdı. Olayı yatıştırmak ve eşini kurtarmak isteyen Başak Derelioğlu da bu sırada darp edildi. Yardım isteyen genç kadının ardından olay yerine gelen emniyet güçleri, iki kişiyi gözaltın aldı.

Hastaneye kaldırıldı, darp raporu aldılar

Saldırı sonrasında hastaneye kaldırılan Oktay Derelioğlu, tedavi altına alındı. İlk yapılan müdahalede futbolcunun kolunun yerinden çıktığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlendi. Eşinin hastanede sırada olduğu sırada darp raporu alan Başak Derelioğlu da karakolda ifade verdi.

Cezalandırılmalarını istedi

Eski futbolcu trafikte hiç bir sorun yokken iki magandanın eşinin yanında kendisini darp etmeye başladığını, eşinin ayırmaya çalışmasına rağmen gözü dönmüş saldırganların Başak Derelioğlu'nu da darp ettiklerini ifade etti.

Saldırı sonrası hastanede çeşitli operasyonlar geçirdiğini belirten Derelioğlu saldırganların cezalandırılmasını talep etti.

Başak Derelioğlu kimdir?

Hayatını Oktay Derelioğlu ile birleştiren Başak Derelioğlu hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.