Oğuzhan Muslu kimdir, kaç yaşında, boyu, sevgilisi kim, ne iş yapıyor, sosyal medya hesapları ne?

Oğuzhan Muslu kimdir, kaç yaşında, boyu, sevgilisi kim, ne iş yapıyor, sosyal medya hesapları ne?
Bugün düzenlenen bir operasyonla İzmir'de tutuklanan sosyal medya fenomeni Oğuzhan Muslu’nun kim olduğu merak konusu oluyor.

İzmir’de düzenlenen bir uyuşturucu operasyonunda motosikletinde uyuşturucu madde ele geçirilen sosyal medya fenomeni Oğuzhan Muslu tutuklandı. Ünlü fenomenin tutuklandığı haberinin duyulmasının ardından pek çok internet kullanıcısı Oğuzhan Muslu’nun kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki uyuşturucudan tutuklanan YouTuber ve sosyal medya fenomeni Oğuzhan Muslu kimdir, sevgilisi var mı, YouTube kanalının adı ne, ne iş yapıyor, nereli? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Oğuzhan Muslu kimdir, kaç yaşında, boyu, ne iş yapıyor?

Motosiklet konulu içerikleri ile tanınan Oğuzhan Muslu, son dönemin dikkat çeken sosyal medya fenomenleri arasında yer alıyor. Motosiklet tanıtımları yaptığı bir YouTube kanalı bulunan Muslu’yu yüzbinlerce kişi takip ediyor.

Oğuzhan Muslu ne iş yapıyor, Instagram, Youtube hesapları ne?

Oğuzhan Muslu’nun YouTube’da 770 binden fazla kişinin takip ettiği @oguzhanmuslu adlı bir kanalı bulunuyor. Muslu’nun 255 bin kişi tarafından takip edilen Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @oguzhan.muslu olarak biliniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Ataberk Yeşil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.