Müsavat Dervişoğlu evli mi, eşi kim, çocuğu var mı? Müsavat Dervişoğlu’nun eşi Nahide Dervişoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Müsavat Dervişoğlu evli mi, eşi kim, çocuğu var mı? Müsavat Dervişoğlu’nun eşi Nahide Dervişoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
İYİ Parti’nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun eşi Nahide Dervişoğlu kimdir, kaç çocuğu var, nereli, sosyal medya hesabı var mı?

27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen seçimli kongrede İYİ Parti’nin yeni lideri seçilen Müsavat Dervişoğlu’nun özel yaşamı da merak konusu oluyor. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun evli olup olmadığı, eşinin ve çocuklarının kimler olduğu, eşinin aslen nereli olduğu gibi sorular internet kullanıcıları tarafından merakla araştırılıyor. İşte İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu’nun eşi Nahide Dervişoğlu’na dair merak edilenler…

mmm1-8276-x750.webp

Müsavat Dervişoğlu’nun eşi kimdir?

Dün düzenlenen 5. İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı sonrasında yeni genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu’nun özel yaşamı merak edilmeye başlandı. Özellikle Dervişoğlu’nun eşinin kim olduğu araştırılıyor. İYİ Parti’nin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu’nun eşinin isminin Nahide Dervişoğlu olduğu biliniyor.

615697418750.jpg

Müsavat Dervişoğlu’nun eşi Nahide Dervişoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu’nun uzun süredir Nahide Dervişoğlu ile evli olduğu biliniyor. Küçük yaşlardan itibaren birbirlerini tanıyan ve aileleri de arkadaş olan Dervişoğlu çifti 1995 yılında hayatlarını birleştirdi.

Nahide Dervişoğlu kim, çocuğu var mı?

Müsavat Dervişoğlu’nun eşi Nahide Dervişoğlu’nun bir kız çocuk annesi olduğu biliniyor. Dervişoğlu çifti 2002 yılında kızları Zeynep Dervişoğlu’nu kucaklarına aldı. Nahide Dervişoğlu’nun doğum tarihi, aslen nereli olduğu ve özel yaşamına dair detaylı bilgiler bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.