Konuşanlar Gizem Kayaoğlu (124. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Gizem Kayaoğlu (124. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, yeni bölümüyle bugün yayınlandı. Gösteride adından en çok söz ettirenlerden biri de Gizem oldu. Konuşanlar Gizem Kayaoğlu (124. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde bulunmaktadır

HAP Yapım imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın 124'üncü bölümü bugün yayınlandı. 8 Aralık Cuma günü paylaşılan programda adı öne çıkan isimlerden biri Gizem'di. Güzel konuşan hakkında ainternette de çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Gizem Kayaoğlu (124. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Gizem Kayaoğlu (124. bölüm) kimdir?

Bugün milyonların izlediği Konuşanlar'da kamera karşısına çıkan Gizem Kayaoğlu, Koç Üniversitesi'nde okuyor. 2. sınıfta ama 4 senedir eğitimine devam ediyor. Boyu ayakkabısız 1.82 metredir. Bu özelliği herkesi şaşırtmıştır. Bir dönem sevgilisine para yedirdiğini ancak kendisini aldattığını söyledi. Instagram'da ise fenomendir. 60 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. @gizemkayaoglu1 hesabından takip edebilirsiniz.

23jh4kh32k.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.