Kenan Işık’ın tabutunun başında ayrılmayan kişi kimdir? Fuat Torlak kim, kaç yaşında, Kenan Işık’ın neyi oluyor, ne iş yapıyor?

Kenan Işık’ın tabutunun başında ayrılmayan kişi kimdir? Fuat Torlak kim, kaç yaşında, Kenan Işık’ın neyi oluyor, ne iş yapıyor?
Kenan Işık’ın tabutunun başında ayrılmayan kişi kimdir? Fuat Torlak kimdir, kaç yaşında, Kenan Işık’ın neyi oluyor, ne iş yapıyor, nereli?

On yıldır bitkisel hayatta olan usta aktör ve sunucu Kenan Işık dün hayatını kaybetmişti. Işık’ın cenaze töreni bugün İstanbul’da düzenlenirken, törende tabutun başından ayrılmayan bir kişi dikkati çekmişti. Cenaze töreni boyunca Kenan Işık’ın tabutunun başında nöbet tutan kişinin kim olduğu, Işık ile yakınlığının ne olduğu ve ne iş yaptığı birçok kişi tarafından merak edilmişti. Kenan Işık’ın cenazesinde tabutun yanından ayrılmayan kişi kim? Fuat Torlak kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, Kenan Işık'ın neyi oluyor?

175545.jpg

Kenan Işık’ın cenaze törenindeki adam kimdir?

2014 tarihinde beyin kanaması geçiren ve o tarihten beri komada olan usta aktör Kenan Işık 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü 76 yaşında hayatını kaybetmişti. Işık için bugün İstanbul’da bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende bulunan bir kişi ise hem salonda bulunanların hem de ekran başında töreni izleyenlerin dikkatini çekti.

fuuu.png

Kenan Işık’ın tabutunun başından ayrılmayan kişi kim?

76 yaşında aramızdan ayrılan usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık’ın cenaze töreninde herkesin gözüne çarpan bir kare oldukça konuşuldu. Bir adam, tören boyunca Işık’ın sahnede duran tabutunun başından bir saniye olsun ayrılmadı. O kişinin Kenan Işık’ın on yıl boyunca komada olduğu sürede en yakınındaki isimlerden biri olan Fuat Torlak olduğu öğrenildi.

tttt.png

Fuat Torlak kimdir, Kenan Işık’ın neyi oluyor?

Kenan Işık’ın cenazesinin yanından bir an bile ayrılmayan kişinin isminin Fuat Torlak olduğu ortaya çıkarken Torlak’ın Kenan Işık’ın yakın arkadaşı ve aynı zamanda yardımcısı olduğu açıklandı. Tören boyunca duygusal anlar yaşayan Torlak, törenin ardından Işık’ın tabutunu ilk sırtlayan kişilerden biri oldu.

Kenan Işık’ın arkadaşı Fuat Torlak ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Kenan Işık’ın uzun yıllardır yardımcılığını yapan ve yakın arkadaşı olan Fuat Torlak’ın özel hayatı ve yaşamına dair çok detaylı bilgiler bulunmuyor. Ancak Torlak’ın geçtiğimiz yıllarda Kenan Işık hakkında çıkan vefat haberlerine dair çeşitli açıklamalarda bulunarak söz konusu haberleri yalanladığı biliniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.