Kartal Gökberk Gönülkırmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kartal Gökberk Gönülkırmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Sosyal medyadaki videolarıyla adından söz ettiren Kartal Gökberk Gönülkırmaz, her gün binlerce kişiye ulaşmayı başarıyor. Peki, Kartal Gökberk Gönülkırmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Fiyat karşılaştırmaları, mekan tanıtımları ve lezzetleri gidip yerinde tadarak yorumlarını paylaşmasının yanı sıra spor hayatıyla da meşhur olmayı başaran Kartal Gökberk Gönülkırmaz, her gün binlerce kişi tarafından erişim elde ediyor. Başarılı fenomenin hayatına dair bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Kartal Gökberk Gönülkırmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Kartal Gökberk Gönülkırmaz kimdir?

Instagram ve Youtube başta olmak üzere birçok platformda adından söz ettirmeyi başaran ve her videosuna yüzlerce yorum yazılıp beğeni atılan Kartal Gökberk Gönülkırmaz spor antrenörüdür. Kişisel programlarla birlikte hedefe ulaşmanızı sağlamaktadır. 35 yaşındadır. Üsküp göçmeni olmakla birlikte İstanbul'da doğup büyümüştür. Anadolu Üniversitesi BESYO'da eğitim aldıktan sonra dil eğitimi için Los Angeles'a gitmiştir. Yakışıklı fenomen ayrıca internette yemek ve mekanlar üzerine videolar çekmektedir. Özellikle aynı alandaki restoran veya işletmelerle ilgili olarak yorumlar yaptığı videolarla daha fazla beğeni almaktadır.

Instagram hesabı @kartalgokberkgonulkirmaz'dır.
Youtube kanalı @kartalgokberk'tir.

Instagram'da 15 bine, Youtube'da ise 200 bine yakın takipçisi vardır.

whatsapp-gorsel-2023-11-24-saat-11-31-58-48ec78e0.jpg

whatsapp-gorsel-2023-11-24-saat-11-31-58-8771dbdd.jpg

whatsapp-gorsel-2023-11-24-saat-11-31-58-d1ba57bd.jpg

whatsapp-gorsel-2023-11-24-saat-11-31-58-f11626db.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.