Kaleci Alex Meret kimdir, istatistikleri, boyu kaç, maaşı, nereli, evli mi?

Kaleci Alex Meret kimdir, istatistikleri, boyu kaç, maaşı, nereli, evli mi?
Galatasaray'ın Muslera'dan sonraki kalecisi olacağı iddia edilen Alex Meret kimdir, istatistikleri, kariyeri, boyu kaç, maaşı, nereli, evli mi, sevgilisi kim?

Galatasaray’da Muslera’dan sonra kaleyi koruyacak isim merak konusu olurken, bir isim gündeme bomba gibi düştü! Sarı-kırmızılı takımın İtalyan kaleci Alex Meret ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi. Peki kimdir bu Alex Meret, kaç yaşında, boyu kaç, nereli, hangi takımlarda oynadı, evli mi? İşte yanıtlar…

Alex Meret kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, boyu-kilosu kaç?

Yeşil sahada kaleci pozisyonunda görev yapan Alex Meret 22 Mart 1997 tarihinde dünyaya geldi. İtalya Udine’de doğan Meret, 27 yaşında ve koç burcu. Sol ayağını kullanan ve boyu 191 cm olan Meret’in kilosu ise 82.

Alex Meret hangi takımlarda oynadı?

İtalya Milli Takımı’nda da forma giyen Alex Meret son olarak Seria A ekibi Napoli formasıyla sahaya çıkıyor. Meret kariyerine Udine’nin amatör kulübü Donatello Calcio'da başladı. Daha sonra Udinese altyapısına geçen ünlü kaleci, 2015 yılında A takıma yükseldi. 2018 yılında başka bir İtalyan ekibi Napoli’ye transfer oldu.

g2.png

Alex Meret evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?

27 yaşındaki İtalyan kaleci Alex Meret’in mutlu bir özel hayatı bulunuyor. Uzun süredir birlikte olduğu Debora Romano ile hayatını birleştiren ünlü sporcunun 2 yaşında Daniel isminde bir erkek çocuğu bulunuyor.

g.png

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.