KacakTV Uğur Gördes kimdir? Kaç yaşında, nereli, Youtube kanalı ve Instagram hesabı

KacakTV Uğur Gördes kimdir? Kaç yaşında, nereli, Youtube kanalı ve Instagram hesabı
Euro Truck Simulator 2 oyuncuları arasında en popüler Türklerden biri olarak kabul edilen Uğur Gördes'in hayatına dair bilgiler merakla araştırılıyor. Peki, KacakTV Uğur Gördes kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

TIR şoförlüğü üzerine geliştirilen simülasyon Euro Truck Simulator 2, yılladır oyun severlerin tercih ettiği ve seneler geçmesine rağmen kopamadığı bir yapım. Oyunu Youtube veya farklı mecralarda oynayarak takipçilerinin karşısına çıkıp yayınlar yapan isimler arasında Uğur Gördes de bulunuyor. KacakTV kullanıcı ismiyle adından söz ettiren ve her gün binlerce kişiye erişmeyi başaran genç fenomen hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilmektedir. Peki, KacakTV Uğur Gördes kimdir? Kaç yaşında, nereli, Youtube kanalı ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

KacakTV Uğur Gördes kimdir?

Euro Truck Simulator 2'de özellikle TruckersMP videolarıyla ön plana çıkan ve kısa paylaşımlarıyla da binlerce etkileşim elde eden Uğur Gördes, İzmir'de yaşamaktadır. Fenerbahçelidir. Ege Üniversitesi Süt ve Ürünleri Teknolojisi Bölümü mezunudur. Sosyal medyada içerik üretmekle birlikte bir ara yayınında duvar boyamaya gideceğini söylemiştir. Boya işi yaptığı da düşünülmektedir. Youtube kanalı ve Twitch hesaplarından sürekli yayınlar açarak buralardan gelen bağışlar ve teşekkürler üzerinden para kazanmaktadır. Yaşının 35 olduğu tahmin edilmektedir. Eşinin ismi Ezgi'dir. Zaman zaman eşi ile birlikte kamera karşısına da geçmektedir. Son olarak bir TIR sürmüşlerdir.

image-1453261.jpg

image-5714344.jpg

KacakTV Uğur Gördes Instagram hesabı

Genç içerik üreticisinin Instagram'da çok sayıda takipçisi bulunmaktadır. Şu anda 20 bine yakın kişi tarafından talip edilmektedir. @ugurgordes profilinden siz de listenize ekleyebilirsiniz.

KacakTV Uğur Gördes Youtube kanalı

Bugüne kadar milyonlarca kişi tarafından seyredilen videolarını yayınladığı Youtube kanalından yayınlarını sürdüren Uğur Gördes'in 304 bin abonesi bulunmaktadır. https://www.youtube.com/user/kacaktv kanalından tüm içerikleri seyredebilirsiniz.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.