Jose Mourinho’nun kızı kimdir? Matilde Mourinho kaç yaşında, boyu kaç, Instagram hesabı ne, sevgilisi var mı?

Jose Mourinho’nun kızı kimdir? Matilde Mourinho kaç yaşında, boyu kaç, Instagram hesabı ne, sevgilisi var mı?
Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olan Jose Mourinho’nun kızı Matilde Mourinho’nun kim olduğu araştırılmaya başlandı.

Sarı-lacivertli kulüple anlaşma sağlayan Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho 2 Haziran Pazar günü saat 19.00’da Kadıköy’de düzenlenen törenle imzayı atarak resmen Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olacak. Dünyaca ünlü teknik adam Mourinho’nun sarı-lacivertli takıma imzayı atmasının ardından tecrübeli çalıştırıcının özel hayatı ve kariyeri de yeniden birçok futbolsever tarafından merak konusu oluyor. Jose Mourinho’nun eşinin ismi, kaç çocuğu olduğu ve kızı Matilde Mourinho’ya ait bilgiler pek çok kişi tarafından sorgulanıyor. Özellikle Mourinho’nun kızı Matilde’nin Instagram hesabı, erkek arkadaşı olup olmadığı, yaşı ve boyu merak ediliyor. İşte Mourinho’nun kızı Matilde Mourinho hakkında tüm merak edilenler..

1024.jpeg

Jose Mourinho’nun kızı kimdir, adı ne, kaç yaşında?

Fenerbahçe’nin 61 yaşındaki yeni teknik direktörü Portekizli Jose Mourinho evli ve iki çocuk sahibidir. 1989 yılından bu yana kendisi gibi Portekizli olan Matilde Tami Faria ile evli olan Mourinho bir kız ve bir erkek çocuk babasıdır. Mourinho’nun kızının ismi ise annesi gibi Matilde Mourinho, oğlunun ismi ise Jose Mario Jr.’dur.

Jose Mourinho’nun kızı Matilde Tita Mourinho kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, burcu ne?

Yaşadığı aşklarla zaman zaman magazin gündemini meşgul eden Matilde Tita Mourinho 1996 yılında dünyaya geldi. 28 yaşında olan Matilde Mourinho’nun boyu ve kilosuna dair net bilgiler bulunmamaktadır. Kasım ayında dünyaya gelen Matilde akrep burcu. Mourinho’nun kızı Matilde özellikle Blackburn Rovers takımında forma giyen futbolcu Danny Graham ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Matilde’nin kendisine ait bir takı markası bulunuyor.

mou-familia-kb0d-1248x698abc.webp

Matilde Tita Mourinho evli mi, eşi kim, erkek arkadaşı var mı?

Sosyal medya hesabından özel hayatına dair kareleri sık sık paylaşan Jose Mourinho’nun kızı Matilde Tita’nın bir sevgilisi olduğu biliniyor. Matilde’nin uzun süredir birlikte olduğu kişinin ismi ise Danny Graham.

matilde-mourinho-filha-de-jose-mourinho-esta-noiva-e-mostra-o-incrivel-anel-9999x9999-lt.jpg

Mourinho’nun kızı Matilde Mourinho’nun Instagram hesabı ne?

Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun kızı Matilde Tita Mourinho sosyal medyada aktif olarak yer alıyor. Sahibi olduğu takı firmasına ait ürünlerin yanı sıra özel yaşamından ve tatillerinden de kareler paylaşan Matilde’yi Instagram’da 48 binden fazla kişi takip ediyor.

841439-jpg.webp

jose-mourinho-evli-mi.webp

img-1200x6752017-11-04-12-20-00-90960.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.