Isco'nun eşi Sara Salamo kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Isco'nun eşi Sara Salamo kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Trabzonspor'un gündeminde yer alan isimlerden biri olduğu iddia edilen Isco, özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Eşi Sara Salamo, ülkenin önemli oyuncularından biri. Peki, Isco'nun eşi Sara Salamo kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Trendyol Süper Lig'deki son 4 maçından 10 puan çıkaran ve gözünü zirveye diken Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı. Bordo mavililer sezon başında gerçekleştiremediği Hamsik muadili oyuncunun alınmasını devre arasına bırakmıştı. Başkan Ertuğrul Doğan o dönem 32 yaş bandındaki isimlerle ilgilendiklerini söylemişti. Ocak ayında gözler 32 yaşındaki bir dünya yıldızına çevrildi. Adı yine yaz transferinde gündeme gelen Isco'nun ocak ayı için düşünüldüğü yazılmaya başlandı. Real Betis'e imza attıktan sonra 3 gol ve 3 asist yapan deneyimli futbolcu, özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Eşi Sara Salamo, rol aldığı yapımlarla milyonların karşısına çıkıyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Isco'nun eşi Sara Salamo kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Isco'nun eşi Sara Salamo kimdir?

Tam adı Sara Ainhoa Concepción Sálamo olan Sara Salamo, 20 Ocak 1992 tarihinde İspanya'nın Kanarya Adaları'ndaki Santa Cruz de Tenerife'de doğdu. Aktrist ve hayvan hakları aktivistidir. 2 çocuk annesidir. Dünyaca ünlü futbolcu Isco ile evlidir. 11 yaşında babasının yazdığı kısa filme katılmasının ardından sahne sanatlarına ilgi duymaya başladı. Oyunculuk kariyerine devam etmek için 18 yaşında Madrid'e taşındı. Toledo, Cruce de Destinos adlı televizyon dizisinde küçük bir rolle ilk kez televizyona çıktı ve Endülüs bölgesel pembe dizisi Arrayán'da rol almak üzere geçici olarak Malaga'ya taşındı. Sálamo, 2013 yılında bir Güzel Sanatlar öğrencisini canlandırdığı bir gençlik filmi olan Tries-60 filmiyle ilk uzun metrajlı filmine imza attı. La que se avecina, Aída, Con el culo al aire ve Águila Roja gibi dizilerde yardımcı rollerde yer aldı. Ulusal televizyondaki ilk büyük rolü, 2014'ten 2015'e kadar Telecinco'da yayınlanan işyeri draması B&b, de boca en boca'daki Cayetana rolüydü. 2017 yılına gelindiğinde iki çocuğu olan futbolcu Isco Alarcón ile evlendi. 2018 yapımı Perdida ve Todos lo Saben filmlerinde rol aldı. Ayrıca Costa del Sol'da geçen 2019 suç dizisi Brigada Costa del Sol'da "La Buhíta" rolünü oynadı.

image-6535998.jpg

image-4199687.jpg

Sara Salamo Instagram hesabı

Kariyeri ile İspanya'nın gündemindeki isimlerden biri olan Sara Salamo'nun 1 milyona yakın takipçisi vardır ve profilini aktif olarak kullanmaktadır. @sarasalamo adresinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.