Giovanni van Bronckhorst’un eşi Marieke van Bronckhorst kimdir, kaç yaşında, nereli, çocuğu var mı, boyu kaç, Instagram?

Giovanni van Bronckhorst’un eşi Marieke van Bronckhorst kimdir, kaç yaşında, nereli, çocuğu var mı, boyu kaç, Instagram?
Siyah-beyazlı takımın Hollandalı yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un özel hayatı, eşi ve çocukları da merak ediliyor.

Beşiktaş kulübünden dün yapılan açıklama ile takımın yeni çalıştırıcısı duyurulmuştu. Siyah-beyazlı takımın, Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıklanmıştı. Haberin duyulmasının ardından futbolseverler ve Beşiktaş taraftarları yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un yaşamını, kariyerini ve özel hayatını araştırmaya başladı. Peki Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst evli mi, eşi kim, adı ne? Giovanni van Bronckhorst’un eşi Marieke van Bronckhorst kimdir, kaç yaşında, nereli, çocuğu var mı?

marieke-van-bronckhorst.webp

Giovanni van Bronckhorst evli mi, eşi kim, çocuğu var mı?

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un mutlu bir evliliği var. Bronckhorst’un eşinin ismi Marieke van Bronckhorst. Çiftin Jake ve Joshua adlı iki erkek çocukları bulunuyor.

6-b04893-a-6-c66-480-b-8-edd-0-fb2-c4-b80-bcb.jpg

Giovanni van Bronckhorst’un eşi Marieke van Bronckhorst kimdir, nereli, kaç yaşında?

Siyah-beyazlı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst’un eşi Marieke van Bronckhorst kendisi gibi Hollandalı. 1974 yılında dünyaya gelen Marieke van Bronckhorst 50 yaşında. Tam adı Marieke Wolfers-van Bronckhorst olan Marieke 2000 yılında Giovanni van Bronckhorst ile evlendi.

nintchdbpict000695455988.webp

Marieke van Bronckhorst ne iş yapıyor, Instagram hesabı var mı?

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un eşi Marieke van Bronckhorst gayrimenkul sektöründe görev yapıyor. Marieke’nin eşi ile birlikte kurdukları S.V. Gio adlı bir vakıf bulunuyor. Çift, bu vakıf için de çeşitli eğitim faaliyetlerine imza atıyor. Hollandalı çiftin lise yıllarında tanıştığı ve ilişkilerinin o günden bu yana sürdüğü biliniyor.

sv-gio-jubileum-24.jpg

Marieke van Bronckhorst Instagram

Sosyal medya hesabını gizli olarak kullanmayı tercih eden Marieke van Bronckhorst’u Instagram’da 237 kişi takip ediyor. Bronckhorst’un platformdaki kullanıcı adı ise @mariekevb8.

4-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.