Galatasaray’ın yeni transferi Elias Jelert’in sevgilisi var mı, eşi kim, evli mi, çocuğu var mı?

Galatasaray’ın yeni transferi Elias Jelert’in sevgilisi var mı, eşi kim, evli mi, çocuğu var mı?
Galasaraylı Elias Jelert’in evli olup olmadığı ve sevgilisinin kim olduğu merak konusu oluyor. İşte yanıtı…

Sarı-kırmızılı takım Danimarka’nın Kopenhag kulübünde forma giyen Elias Jelert’i renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Galatasaraylı transferler Elias Jelert’in transferinin duyurulması ile büyük bir heyecan yaşarken genç futbolcunun kariyerini ve özel hayatını da merak ediyor. Peki Elias Jelert kimdir, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi var mı, kız arkadaşının adı ne, boyu - kilosu kaç? İşte merak edilen soruların cevapları…

el.png

Elias Jelert evli mi, sevgilisi var mı?

Galatasaray’ın yeni transferi Elias Jelert hakkındaki birçok sorunun yanıtı futbolseverler tarafından merak konusu oluyor. Özellikle Jelert’in özel hayatına ilişkin bilgiler araştırılmaya başlandı. Sarı-kırmızılıların yeni yıldızı 21 yaşındaki sağ bek Elias Jelert’in mutlu bir özel hayatı bulunuyor. Jelert’in uzun süredir devam eden bir ilişkisi olduğu biliniyor.

o2.png

Elias Jelert’in sevgilisi kim, kız arkadaşının ismi ne?

Önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelerek Galatasaray’a imza atması beklenen Elias Jelert Kristensen’in sevgilisinin ismi Cecilie Flintholm. Erkek arkadaşı Elias Jelert gibi Danimarkalı olan Cecilie modellik yapıyor.

ooo.png

Elias Jelert’in kız arkadaşı Cecilie Flintholm kimdir, kaç yaşında, boyu-kilosu kaç?

2016 yılından bu yana modellik yaptığı bilinen Cecilia Flintholm 172 cm boyunda ve 60 kilo. Sık sık arkadaşları ile farklı ülkelere seyahat eden ve çeşitli etkinliklere katılan Flintholm sevgilisi ünlü futbolcu Elias Jelert ile yaz aylarında İspanya Mallorca’da tatil yaptı.

o1.png

Elias Jelert’in sevgilisi Cecilie Flintholm’un Instagram hesabı ne?

Galatasaray’ın genç transferi Elias Jelert’in kız arkadaşı Cecilie Flintholm, Instagram hesabından özel hayatına ve günlük yaşamına dair fotoğraflar paylaşıyor. Platformda 3 bin 500 kişiden fazla takipçisi bulunan Cecilie’nin Instagram’daki kullanıcı ismi ise @cecilieflintholm_ olarak biliniyor.

o.png

Elias Jelert’in Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul’a geleceği zaman sevgilisi Cecilie Flintholm’un ona eşlik edip etmeyeceği merak konusu oluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.