Gaddar dizisi Patron kimdir, gerçek adı ne? Erol Babaoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı, evli mi?

Gaddar dizisi Patron kimdir, gerçek adı ne? Erol Babaoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı, evli mi?
Fox TV’nin Çağatay Ulusoy ve Onur Saylak’lı dizisi Gaddar’da “Patron” rolüne hayat verecek oyuncunun kim olacağı ortaya çıktı. Gaddar dizisi Patron kim, Erol Babaoğlu kimdir?

Fox TV’de cuma akşamları yeni bölümleri ile ekranlara gelen Gaddar dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Erdal Özyağcılar gibi isimlerin rol aldığı dizide adı sürekli geçen “Patron” karakteri nihayet hayat bulunuyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Gaddar dizisinde Patron karakterine usta aktör Erol Babaoğlu hayat verecek. Peki Gaddar’ın Patron’u Erol Babaoğlu kim, kaç yaşında, boyu kaç, hangi yapımlarda rol aldı, evli mi, eşi kim, Instagram hesabı var mı?

oz-001.png

Gaddar dizisi Patron kimdir?

Fox TV’nin final yapmaya hazırlanan dizisi Gaddar’da uzun süredir merak edilen Patron karakteri yapıma dahil oluyor. Gaddar’da Patron karakterine başarılı oyuncu Erol Babaoğlu hayat vermeye hazırlanıyor. Patron karakterinin Gaddar dizisine final bölümünde dahil olması bekleniyor.

Erol Babaoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

Usta aktör Erol Babaoğlu 22 Haziran 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 46 yaşındaki Babaoğlu yengeç burcu. Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde lise eğitimini tamamlayan aktör, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünde lisans eğitimi aldı.

erol-babaoglu-kimdir-erol-babaoglu-kac-yasinda-aslen-nereli.webp

Erol Babaoğlu hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Sinema ve dizilerde oyunculuk yapan Erol Babaoğlu ayrıca tiyatro sahnesinde de hem oyuncu hem de eğitici ve yönetici olarak görev alıyor. Son olarak GAIN tv dizisi Dengeler’de canlandırdığı rolle dikkat çeken Erol Babaoğlu, Kurak Günler sinema filmindeki rolüyle de adından söz ettirmişti. Öte yandan Babaoğlu, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yavuz Sincanlı karakterine hayat vermişti.

Erol Babaoğlu Instagram hesabı var mı?

İstanbul Şehir Tiyatrosu oyuncusu olan Erol Babaoğlu, Instagram hesabından yönettiği ve oynadığı yapımlara dair özel fotoğraflar paylaşıyor. Babaoğlu’nun 24 bine yakın takipçili Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @babaogluerol.

mv5bzda4mjlintitmjjlzs00mju3lwjinjctmtcwnmezyti3odk3xkeyxkfqcgdeqxvynzg5otk2oa-v1-fmjpg-ux1000.jpg

Erol Babaoğlu evli mi, sevgilisi var mı, eşi kim?

Son olarak Gaddar dizisinde Patron karakterine hayat vermeye hazırlanan Erol Babaoğlu’nun özel hayatı da merak konusu oluyor. Ancak ünlü aktörün özel yaşamına dair pek fazla bilgi bulunmuyor. Babaoğlu’nun sevgilisi olup olmadığı bilinmezken usta oyuncunun bekar olduğu düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.