Gabriel Paulista’nın eşi Fernanda Mascarenhas Paulista kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, çocuğu var mı, Instagram?

Gabriel Paulista’nın eşi Fernanda Mascarenhas Paulista kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, çocuğu var mı, Instagram?
Beşiktaş'la sözleşme imzalaması beklenen futbolcu Gabriel Paulista’nın eşi Fernanda Mascarenhas Paulista'nın kim olduğu araştırılıyor.

Beşiktaş’ın yeni futbolcusu Brezilyalı Gabriel Paulista’nın özel hayatı merak konusu oluyor. Peki siyah-beyazlıların yeni stoperi Gabriel Paulista evli mi, eşi kim, kaç çocuğu var? Gabriel Paulista’nın eşi Fernanda Mascarenhas Paulista kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, Instagram hesabı var mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

m4.png

Gabriel Paulista evli mi, eşi kim, kaç çocuğu var?

Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen 33 yaşındaki Brezilyalı stoper Gabriel Paulista’nın İstanbul’a gelmesi siyah-beyazlı taraftarları sevindirmişti. Yeni transferleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen Beşiktaşlılar Gabriel Paulista’nın özel yaşamını araştırmaya başladı. Ünlü topçucunun evli olup olmadığı da en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Beşiktaş’ın yeni transferi Gabriel Paulista evli ve iki çocuk sahibi. Paulista’nın eşinin ismi ise Fernanda Mascarenhas Paulista.

m.png

Gabriel Paulista’nın eşi Fernanda Mascarenhas Paulista kimdir?

Uzun süredir Gabriel Paulista ile evli olan Fernanda Mascarenhas Paulista iki erkek çocuk annesi. Fernanda’nın yaşı ve doğum tarihine ilişkin net bilgiler bulunmazken çiftin oğullarının isminin Theo ve Miguel olduğu biliniyor.

m6.png

m2.png

Gabriel Paulista’nın eşi Fernanda Paulista Instagram hesabı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve eşi ile çocuklarının yer aldığı birçok fotoğraf paylaşan Fernanda Paulista’yı Instagram’da 4 bine yakın kişi takip ediyor. Fernanda’nın Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @feeh_mascarenhas.

m5.png

m1.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.