Florya Galatasaray tesislerini ziyaret eden CIA Direktörü James Woolsey kimdir, ne zaman, hangi tarihler arasında görev yaptı?

Florya Galatasaray tesislerini ziyaret eden CIA Direktörü James Woolsey kimdir, ne zaman, hangi tarihler arasında görev yaptı?
Sezgin Baran Korkmaz’ın Galatasaray’ın Florya’da tanıştıklarını söylediği CIA Direktörü James Woolsey’in kim olduğu, hangi tarihler arasında görev yaptığı ve kariyeri merak konusu oluyor.

Fatih Altaylı’ya konuşan Sezgin Baran Korkmaz’ın CIA Direktörü ile Galatasaray’ın Florya’daki tesislerinde tanıştığını açıklamasının yankıları sürüyor. Gazeteci Altaylı’nın YouTube kanalında konuşan Korkmaz, gelen bir soru üzerine CIA Direktörü James Woolsey ile İstanbul’un Florya semtinde yer alan Galatasaray’ın tesislerinde tanıştıklarını açıklamıştı. Korkmaz’ın açıklaması kısa sürede geniş yankı bulurken, birçok kişi Florya’yı ziyaret eden CIA Direktörünün kim olduğunu, isminin ne olduğunu ve görev yıllarını araştırmaya başladı.

sezginbaran.webp

Florya Galatasaray tesislerini ziyaret eden CIA Direktörü kim, adı ne?

Florya Galatasaray tesislerinin ziyaret eden CIA Direktörü’nün James Woolsey olduğu ortaya çıktı. Sezgin Baran Korkmaz, Fatih Altaylı’nın yayınında Woolsey ile tanışmasını şu sözlerle anlatmıştı: "Size Woolsey ile nasıl tanıştığımı anlatayım, siz de gülün. Woolsey, Galatasaray'ın Florya'daki tesislerini ziyarete gitmişti. O dönem emekli olmuştu ve bir siber enerji şirketinin başındaydı. Ziyaret sırasında bir araya geldik."


kapak-162512.webp

Florya’ya giden CIA Direktörü James Woolsey kimdir, hangi tarihler arasında görev yaptı?

Galatasaray kulübünden konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmezken, başta futbolseverler olmak üzere birçok kişi Florya’yı ziyaret eden CIA Direktörü James Woolsey’in kim olduğunu araştırmaya başladı. 1941 yılında ABD Oklahoma’da dünyaya gelen James Woolsey lisans eğitimini Stanford, yüksek lisansını ise Oxford üniversitelerinde tamamladı. Doktorasını ise Yale Üniversitesi’nin Hukuk bölümünde yaptı.

James Woolsey hangi yıllar arasında CIA Direktörlüğü yaptı, Florya’yı ne zaman ziyaret etti?


James Woolsey, eski ABD Başkanı Bill Clinton tarafından CIA Direktörü olarak atandı. 1993 ile 1995 yılları arasında görevini sürdürdü. Woolsey’in İstanbul’da Florya Galatasaray tesislerini ziyaret ettiği tarih net olarak bilinmese de ziyarete dair bir fotoğraf sosyal medyada yayınlandı. CIA Direktörü’ne Florya ziyaretinde eski Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak’ın da eşlik ettiği görülürken, fotoğrafta Hamza Hamzaoğlu’nun da yer aldığı dikkatlerden kaçmadı. Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray’da 2014-2015 yılları arasında teknik direktör olarak görev yaptığı biliniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.