Feridun Düzağaç’ın sevgilisi Tuba Tanışık kimdir, kaç yaşında, hamile mi, Instagram?

Feridun Düzağaç’ın sevgilisi Tuba Tanışık kimdir, kaç yaşında, hamile mi, Instagram?
Ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç’ın hamile olduğu öğrenilen sevgilisi Tuba Tanışık’ın kim olduğu merak konusu oldu.

55 yaşındaki ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç yeniden baba oluyor. Düzağaç ile 10 yıldız birlikte olduğu Tuba Tanışık ile ilişkilerini bir çocukla taçlandırmaya karar verdikleri ortaya çıktı. Tuba Tanışık hamilelik haberini kişisel sosyal medya hesabından büyüyen karnı ile yaptığı paylaşımla açıkladı. Haberin duyulmasının ardından birçok kişi Feridun Düzağaç’ın sevgilisi Tuba Tanışık’ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Tuba Tanışık kim, kaç yaşında, nereli, kaç aylık hamile, sosyal medya hesapları var mı? İşte yanıtı…

5a8438f67af50713eccdc19f.webp

Tuba Tanışık kimdir, kaç yaşında, nereli?

Şarkıcı Feridun Düzağaç ile uzun yıllardır birlikte olan Tuba Tanışık menajerlik yapıyor. Feridun Düzağaç’ın da menajerliğini yaptığı bilinen Tuba Tanışık, halkla ilişkiler eğitimi aldı. 10 yıldır beraber oldukları bilinen Feridun Düzağaç ile Tuba Tanışık ilk bebeklerini bekliyor. 55 yaşındaki şarkıcı Feridun Düzağaç’ın ilk evliliğinden Tuya Naz Düzağaç adında bir kızı bulunuyor.

tubatanisik-1721584117-3417217714461179795-28779200.jpg

Tuba Tanışık kaç aylık hamile, bebeğin cinsiyeti belli mi?

Annelik haberinin kişisel Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafla duyuran Tuba Tanışık’ın kaç aylık hamile olduğu bilinmiyor. Karnı büyümeye başlayan Tanışık bebeğinin cinsiyetini de açıklamazken, haberi şu satırlarla duyurdu: “Minik sürprizler vardır. Alıyoruuuuz,kabul ediyoruuuz”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.